Всичко за дърводелството
to4ka - напреднал
Приемам го като нестандартно запознанство... свиркай си, така е трябвало да се случи. ;)
to4ka - напреднал
От lidl отговориха, ето как:

Здравейте, г-н Петров,

Благодарим Ви за интереса към Лидл България и нашите продукти.

Инструментите, които може да закупите от нашата верига, се предлагат на
акционен принцип и конкретните предложения важат до изчерпване на
количествата. Не предлагаме на клиентите възможност да закупят чрез нас
уреди, които са били пуснати в продажба в другите страни. При интерес от
Ваша страна към конкретен инструмент, моля, пишете ни - колегите ще
проверят дали имаме останали бройки от този артикул и ако го имаме в
наличност, ще го препратят в удобен за Вас магазин, от който може да го
закупите.

Желаем Ви приятна и успешна седмица!

С уважение,

ЛИДЛ България

И все пак си мисля, че нещо в маркетинга им куца...
shotik - майстор
Лидъл не е специализиран магазин за инструменти и машини,тъй че потърси в такива като Практикер,Баумакс,Баухаус,Бриколаж,Топ Мастер,Евромастер ,Аргомаркет и др подобни продаващи инструменти и машини.Може би при закупуване да ти направят и отстъпка,не се знае.
to4ka - напреднал
Това ми е повече от ясно, но само lidl предлагат марката parkside от, която си бях харесал конкретни неща с добро качество и добри цени. В крайна сметка се е видяло, че ще се трамбова по отъпканите пътеки, бях длъжен да опитам...
Делян - специалист
От този ценови клас може да разгледаш и марката на Практикер - Budget. Има противоречиви отзиви за нея, но все пак при ограничен бюджет.... Предлагат повечето от изброените от теб машини, а и с Практикер ми се струва по-лесно можеш да се разбереш за отстъпка за количества.
to4ka - напреднал
Подновявам темата с новината, че бюджетът ми за инструменти и оборудване набъбна до 9 000 лева, което коренно променя досегашната ситуация. Вече мога да дишам спокойно и да мисля за конфигурация от инструменти от по-висок клас. Интересува ме мнението ви за абрихт-щрайхмусите и настолната фреза на Woodstar, http://www.hhhservice.com/magazin/woods ... mitstart=0 и евентуално някаква алтернатива, защото аз не попаднах на такава.
stanimir62 - специалист
Ти май ни гъбаркаш нещо всички.
bulhomes2 - майстор
А честито! Ти ли си единия от тотаджиите?
to4ka - напреднал
stanimir62, след като мислиш, че се гъбаркам, напусни темата и недей да я спамиш! Нямам намерение да те убеждавам, че не съм зебра, както и всички останали като теб.
Chefo77 - майстор
Аз в такъв случай бих се поинтересувал от закупуване на инструменти само от един магазин, евентуално от една марка. По този начин можеш да настояваш за отстъпка, която изобщо няма да е малка.
Добави и мултишлайф към списъка, мисля ще ти е полезен. Имам предвид ръчния, така нареченият "Дремел".

Тема "Оптимизация на инструменти за малка дърводелска работилница." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: