Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
До ся съм монтирал веднъж такъв аспиратор, верно е, че е по-добре да са на едно ниво вратите, но както се спомена парата ще бие директно вратата и може да се получи проблем, също така аспиратора е по-малък от 60 см и заради парата може да подпухнат страниците (нямам идея дали ще стане така, само предполагам), за да вградя и сглобя инката съм мазал всички дъна със силикон.
Спора с дръжките не е много уместен понеже те са избор на клиента, също така не всяка дръжка има размери през 64мм.
$64EN - специалист
Страхотна кухня!
Браво shadow :prayer: :supz:
Няма ли да ни зарадваш пак с снимка на сглобката на плотовете :roll: ?
Supercoooooool - специалист
shadowman, да попитам от какво е направен гърба на тази кухня - някакъв ламинат ли е и каква му е максималната дължина, виждам че в тази кухня е съиденяван?

А за материалът на вратите - това ясно е гланц и гледах в сайта на този магазин the center, пише, че имат и някаква матова версия на Niemann плоскостите - полиглосмат, работил ли си с това и има ли някакви отблясъци както при гланца или си е абсолютно чист мат?
shadowman - майстор
Гърба е от плочки (дали гранитогрес или друго не помня), материалите са точно на Niemann (дори сега са свелени цените с по 80 ле на лист някъде), инак за мата не знам, но ми се вижда някак безмислено да взимаш скъп мат, но пък всеки преценя за себе си.
pipilica - майстор
Бе тва много на рисувано намирисва, на едната снимка си ли релефено фирмата на хладилника а на другата е леко неестествен. Тва че има триножник на отражението не е никакъв проблем за 3D VIZ. Освен това и переспективата е малко неестествена ако е снимано от триножника на отражението.
И как така човеко се е изръсил толко пари и не е взел по-голям абсорбатор ми тоя та стои като кръпка на шкафа.
shadowman - майстор
Това че е като 3д проект най-радва човека който го е снимал. Аспиратора е 600 кубика на фабер.

Тема "Една нова кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: