Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здрасти, аз имам същия климатик, от лявата страна отдолу на външното тяло не може да се изтича водата, там замръзва и от там идва бученето, също така отзад има една черна решетка която опира в питата и там също се получава този звук, изключи климатика, и го полей хубаво вътре с една кофа топла вода, отляво отдолу хубаво да се размрази, като имаш оредвид че компресора ти е отдясно, изчакай 10 мин да се изтече и го пусни! Нищо не може да му стане не се притеснявай. Виж дали ще има резултат, ако има, като дойдат да ти срежат един отвор там, за да може по-лесно да се оттича и размразява, дано съм ти помогнал, тези климатици са доста тихи. За вентилаторите няма значение на какъв ще ти е, ако е по голяма стаята, пусни го на 3 вентилатора за да може хубаво да обръща въздуха в цялото помещение. Ако много дразни външното тяло има опция за по тихо външно тяло, виж си на дистанционното, low noise пише
infomar
Днес демонтираха разхлабената стойка и я захванаха добре/здраво за стената. После нивелираха климатика и всичко си дойде на мястото. Сега работи безупречно.

Тема "Проблем с GENERAL ASH6 -12LEC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: