Ето още едно решение за вграждане на съдомиялна. Може да не най-доброто, но е "направи сам".
Resize of AEG door_kitchen.jpg (81.93 KиБ) Видяна 6423 пътиВисочината от настилката до долния ръб на гранитния плот е 85см. Плота се държи на стоманена конструкция, а вратите, страниците и преградите са хванати за нея.

Прикачен файл:

Resize of AEG door_kitchen.jpg (81.93 KиБ) Видяна 6423 пъти

, за мен е по-важно да имам въпросните механизми на долния ред, които дори не намирам за някаква лигавщина или глезотия. Те просто ми позволяват да избегна акробатиките по мушкане в шкафчета с цел достигане на туй-онуй по-навътре в тях, на които "кръшната" ми снага не е особено способна. Отделно, според мен, има значение какъв точно е мат`риала, кой е майстора и кой как ползва. Аз имам кухня от може би даже вече 8 години с въпросния термоплот на Водего и нито смърди, нито се цепи, нито се раздува... - не е мръднал. Хората са го направили добре, аз си го пазя и така. Виждала съм гранитен плот наистина с лекета - дали е бил някакъв евтин, дали собствениците са си виновни...
 , за мен е по-важно да имам въпросните механизми на долния ред, които дори не намирам за някаква лигавщина или глезотия. Те просто ми позволяват да избегна акробатиките по мушкане в шкафчета с цел достигане на туй-онуй по-навътре в тях, на които "кръшната" ми снага не е особено способна. Отделно, според мен, има значение какъв точно е мат`риала, кой е майстора и кой как ползва. Аз имам кухня от може би даже вече 8 години с въпросния термоплот на Водего и нито смърди, нито се цепи, нито се раздува... - не е мръднал. Хората са го направили добре, аз си го пазя и така. Виждала съм гранитен плот наистина с лекета - дали е бил някакъв евтин, дали собствениците са си виновни...  ) - някак най-уютно ми е, с най-много душа, ако мога така да се изразя. Но... съвсем различно бих подходила към нея, ако имам неограничен бюджет, тогава бих имала най-вероятно и неограничена къща с неограничена кухня
 ) - някак най-уютно ми е, с най-много душа, ако мога така да се изразя. Но... съвсем различно бих подходила към нея, ако имам неограничен бюджет, тогава бих имала най-вероятно и неограничена къща с неограничена кухня