Всички имаме коли, нали ?
colyo - специалист
Ако пак ти се наложи, потърси продуктите на GAMLEN ползват ги по корабите. Подобно бутало и глава след 12 часа киснене излиза като ново. Преди години сме носили силно нагорели бутала на костилкоструен апарат и ставаха също много добре без да драскат алуминия, но от много години не се занимавам и не знам къде има такъв.
ZMeyGorianin - майстор
GAMLEN не работят отдавна-мисля, че се сляха с друга фирма. Може да потърси продукта на "UNITOR"- CARBON REMOVER-също много ефикасен /и миризлив/ пак от корабите.
colyo - специалист
ZMeyGorianin написа:
GAMLEN не работят отдавна-мисля, че се сляха с друга фирма. Може да потърси продукта на "UNITOR"- CARBON REMOVER-също много ефикасен /и миризлив/ пак от корабите.
Възможно е. От много време не съм търсил техни продукти.
staho - напреднал
Благодаря на всички за компететните отговори.Колата е готова и си върви перфектно.Заключвайте темата ако е нужно
ben84 - специалист
Нагар съм чистил с трансформаторно масло.
Chefo77 - майстор
staho написа:
Благодаря на всички за компететните отговори.Колата е готова и си върви перфектно.Заключвайте темата ако е нужно
И въпреки всичко можеше да кажеш с какво си почистил нагара и какво си направил после.
staho - напреднал
След като със химиите които имах подръка не дадоха резултат,със внимателно почистване на ръка станаха като нови,Сложихме новите сегменти и така.

Тема "Как се почиства нагар ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: