Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Ето ти още един вариант за България - http://www.thispay.com/catalog/index.ph ... uctId=3263 ама тръбата от теб.И тръба даже не дават. :lol:
EDI - майстор
profesionalist_wood написа:
http://viewer.zmags.com/publication/5f6 ... f67a36d/54 Ето американските стеги от страница 54 :partyman:

Линка който си дал за стегите ги пращат само за остров Ченъл и Ирландия :?
Като си поръчваш ти ги доставят в склада на една българска транспортна фирма ГАБКО в Англия, ЗЕДИКУС е наясно с този вид доставка, а фирмата от там ти ги носи в България.Този продавач не работи директно с България.
profesionalist_wood - майстор
Много са вдигнали цената преди беше 20 лв а сега 26 лева :lol:
ZEDYCUS - майстор
Тези в Хасково са без тръбата, интересувал съм се преди време.
Такива ще си правя по 1,2м след време от калибриран квадрат Ст45 и трапецовидна шпилка за стягане. Няма да излезе много пари, шпилката е 7лв, 4 бр гайки са 28лв и калибрираната стомана е около 2,5лв на кг. Скоро взимах кръгла такава , не е скъпа. Общо с на стругаря работата ще легне 100лв за 4 бр по 1м работна дължина.
А ги продават скъпо над 50лв на старо броя. :axe:
profesionalist_wood - майстор
Ами най-добрия начин е американската дървена стяга,почти без пари ми излиза,купувам 1 бр цилиндрична тръба от белкантото,1 бормашина,1бр,плашка,1бр метчик , две дъски отрязани на циркуляра и си готов :partyman:
EDI - майстор
Аз мисля от дърво да си ги направя стягите, понеже имам и фрезер за правене на сглобки за плотове.Не ми трябва много силно притискане, въпроса е да обере полиуретановото лепило в шева и после да не му дава да раздуе сглобката.Ще използвам рендосани сухи гредички 50Х50 или 60Х60, но още не ми е на дневен ред, сега да оправя новата маса, че после.
друмчо - специалист
velsi написа:
Какво да мислим... Първо ще е на 110 волта, после доставката е само в Щатите. Ако изобщо се навие да ти я изпрати до тука ще се оскъпи доставката, а ако ти сложат и мито и ддс... Като прибавим и факта, че е използвана и в незнайно състояние и окомплектовка...
Здравейте!
Само да допълня, че в щатите освен 110 волта е мрежовото напрежение, но е с честота 60 херца.

Тема "фреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: