Абе колеги намерих патронник но как да го монтирам нито има болче нито нищо ? той мисля че е от настолна бормашина но не съм сигурен.Колеги и друго май ще вземам мотор от перла този дето го имам е 1400 оборота но е трифазен като му махна едната фаза за да стане монофазен мощноста му ще падне малко такаче няма да си играя с него

Ето ти идея и за държачи за кечени и парцалени шайби за без пари( е все трябва да купиш болтове и крилчати гайки поне
 )
 )Правил съм ги от болтове М10с резба доколо 50мм дълга и цилиндрична част поне 40-50мм. Парцалите са от стари дънки, около 10 пласта са.

и общо взето е това сега остана да си намериа шкурка с размера на шайбата , защото в нашия град няма никъде и не знам какво да правя шайбата е 180 мм а тук най големия размер шкурка е 150 мм. Вашите мнения са важни за мен дано да ви хареса проекта
  и общо взето е това сега остана да си намериа шкурка с размера на шайбата , защото в нашия град няма никъде и не знам какво да правя шайбата е 180 мм а тук най големия размер шкурка е 150 мм. Вашите мнения са важни за мен дано да ви хареса проекта  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
 ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ