• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
Има фирми за фолиране на автомобили,можеш да им закараш пералнята.А ако решиш сам да фолираш,мръдни към Васкони в кв.Дружба и обясни на момчетата за какво става въпрос-може и те да ти я фолират.Има едно сиво фолио имитиращо карбон-ще изтрепеш рибата :-D
stancho123 - специалист
Селски изцепки да правя нямам време, пари и кеф!Явно пак си отивам на инокс.Моята сеганата е боядисана отстрани с боя металик, направо изумяващо и черни капаци.
teon - специалист
...вземай тогава една тенекиена , и дано имаш късмет да не е дървена вътре,че :x...
Johny - майстор
VLADO66 написа:
От Самсунг-само телевизори.А ако само вратата е с боичка :? https://www.technomarket.bg/products/09 ... je-w-7603l
Заеби я тази марка Gorenje . Перална, хладилник - всеки на цена над 1000лв. Не ща да я чуя и на никого не я препоръчвам.

Eто това си купи: http://www.technomarket.bg/products/091 ... l-85275xfl
stancho123 - специалист
Точно AEG искам да си купя и на нея се спряхме, но я нямат налична само мострата, която е с дефекти и ме дразни.
Някой има ли представа за удължена гаранция UNICA към технополис 5 години дали могат да ми изплатят стойноста на пералнята и да си взема друга, но от технополис, защото в техномаркет я нямат?
За 3 месеца, не успяха да я направят, тоест единия месец за замяна или друго е минал.По желание ли е, ако искам да ми върнат парите или?
Chefo77 - майстор
Ами според мен най-разумно от твоя страна е да искаш да ти върнат парите. Поне ще си свободен да вземеш каквото искаш, откъдето искаш. Така или иначе, ако я заменят с друга, то (АКО НЕ СЕ ЛЪЖА) гаранцията на новата ще бъде до края на гаранцията на тази. А за гаранцията към Уника - аз съм пуснал такава за няколко уреда ... по-спокоен съм, да ти кажа. Имаш един месец да я пуснеш. Ако вземаш на лизинг - могат да включат и удължената гаранция към него.
И още нещо - аз никога не бих взел мостра. Като съм бил свидетел как се третират най-малкото от страна на консултантите ... Виж - ако ми я дадат с 30-40 % отстъпка, бих се замислил ... :wink:
stancho123 - специалист
Накрая намерили части сега за моята, но според мен докато я ползвах със счупената част, докато не отказа съвсем се повреди още нещо, ама ще видим, утре ще идват да я сменят мотора и платките.
stiv1961 - майстор
stancho123 написа:
Накрая намерили части сега за моята, но според мен докато я ползвах със счупената част, докато не отказа съвсем се повреди още нещо, ама ще видим, утре ще идват да я сменят мотора и платките.
Пералнята ли ще сменят, мотора ли, платките ли :? А бе човек, сменяй я цялата бе :prayer:
stancho123 - специалист
Първоначално бяха поръчали частта, нямам точно представа кое.След толкова време ми казаха, че не е дошла и ще ми я заменят с нова, но днес ми звънят, че частта е дошла и ми казват, че до 17-30часа техниците ще ми звъннат за да дойдат да ми я монтират, но не се обадиха, какво ли се чудя.Принципно пералнята не е лоша, но бих я сменил за друга, но ми отказаха, защото частта е дошла.
agj - майстор
За перални и сушилни само MIELE!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Избор на пералня до 900лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: