• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
thinkpad - майстор
ZMeyGorianin написа:
На това ли му казвате TV тунер за лаптоп:http://www.plesio.bg/tv-i-radio-tuneri- ... 97922.html Как се прехвърля с него?
Не всички TV тунери имат възможност за прихващане на видео поток от външен източник, особено тези на USB. Ставаше въпрос по-скоро за PCI картите за настолен компютър. Трябва да се гледа в характеристиките на устройството за да се разбере какво може. Но от сега ти казвам - това няма да ти свърши работа.
ArturDent написа:
Питай някой от по-старите фирми за видеозаснимане (сватби и т.н.). Предполагам и в нета ще откриеш фирми които извършват подобна услуга.
Цените за прехвърляне на касети могат да отидат към 10лв на час. При такава цена, да си купиш някой евтин кепчър е по-изгодно.
http://www.ebay.com/itm/NEW-USB-2-0-Aud ... 0715770865
SUZUKI - напреднал
Видях такова устройство за 20лв. в animabg.com , но не знам дали ще работи с Win.7.Ако някой си е купил от там нека сподели.
hidrazin - майстор
С това от 20 лв може да прехвърляш анимационни филми и накрая няма да можеш да познаеш дали е вълк или крокодил. :lol:
:partyman:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
С това от 20 лв може да прехвърляш анимационни филми и накрая няма да можеш да познаеш дали е вълк или крокодил.
Хората прехвърлят. Специално за EasyCap можеш да видиш в интернет цяло упътване, написано от българин как се прави. А и 20лв не е голяма загуба, дори и почти нищо да не става от него. Излиза толкова евтино, колкото да прехвърлиш 1-2 часа видео при "специалист". Аз с такива неща лично не съм работил - не ми е трябвало.
hidrazin - майстор
Мдааа... Ето ти една камара "положителни" отзиви за тоя боклук. И за 7$ с доставката искаш на прехваща качествено видео и аудио ли? :-D
easycap usb 2.0
Проблем с USB2.0 Video Grabber EasyCAP002
Даже и във форума е обсъждан:
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 04#p502363
Не си давайте парите за боклуци!
Johny - майстор
Няма смисъл да уговаряш. И тези дето произвеждат боклуци също трябва да ядът... :-D Пък и отдавна съм се убедил, че критериите за добро и хубаво за много хора са различни.
Имах един комшия и екранът на телевизорът му - Електрон, беше оцветен целия в червено. Когато го попитах защо не го носи на ремонт, отговори че на него си му харесва. Нали е цветно хахаха! Вярно че беше по времето на социализма, но пък чак толкова.
По темата: горе съм дал линк - едно и второ - нещо от сорта http://www.jmt.bg/%D1%82%D1%83%D0%BD%D0 ... pID=27814/ /моето беше по-старо/.
И двете устройства се справят съвсем прилично със задачите си и съм ги изпробвал. Има и много по-добри. Не забравяйте, че е нужен и подходящ софтуер за видеозахват.
А който иска да експериментира с безполезни устройства, си е негов проблем, щом му харесва....
hidrazin - майстор
Johny написа:
Няма смисъл да уговаряш. И тези дето произвеждат боклуци също трябва да ядът... :-D ...
И ти си прав. Типично по нашенски всеки прави противното на това, което всички му казват че е правилно. Просто обичаме да правим нещата по трудния начин.
ivanovbg - майстор
Не мога да ви разбера кви ги говорите. Ми то видеото зорлем дава 400 реда по 600точки на ред и ...Да не говорим че касетата е поне на 10 години. Болшинството от телефоните правят по хубави клипове. Аз си качвах касетите на децата с прост ТВ тунер и после като пусна видеото и диска - никаква разлика, даже от диска е по добре. Правих на един режисьор колата и му дадох касетите да ги качи на дискове професионално. Ми никаква разлика с моите. Мислете малко! Какво по читаво търсите , не знам :?
Lisko - майстор
Какво ти 400, доколкото си спомням от моите опити повече от 352 реда нямаше никакъв смисъл - просто си личи че резолюцията не се губи ако даун-сайзнеш до 352 реда ( а в някои случаи дори и повече! Без значение колко интелигентен деинтерлейсинг прилагаш ... в крайна сметка се оказва, че няма нужда въобще от деинтерлейсинг след като крайния материал ще ти е почти 2 пъти умален по вертикала спрямо суровия капчнат материал).

Някои дигитални камери имат аналогов вход (моето старо Сони всеки случай имаше и съм го ползвал това нещо) - значи свързваш плеъра и камерата, пускаш плеъра да плейва а камерата да записва. Така полученото после си го прехвърляш на компа.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Прехвърляне от видио касета на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: