От мобилни телефони до цифрови камери
lz1wvm - специалист
Аз пък не виждам как ще слушам качествено възпроизвеждане на музика със 100 вата мощност,пък какъвто и клас да е усилватела и тонколите....явно вече не е за моите уши. :partyman:
sstefanov - майстор
lz1wvm написа:
Аз пък не виждам как ще слушам качествено ...
Гледам и не вярвам на ушите си? :)
Темата не е за твоите или моите уши. На мен 4 вата ми стигат, е може и 10 да са, но темата е за друго.
Duke_BG - специалист
ivanovbg написа:
Ахаааа :-D Ми не въртиш волумето на мах :lol: :lol: :lol:
И вервайми че ако ги резнеш тези 2х100 вата в хола въобще няма да разбереш колко са ти нелинейните изкривявания.
вервай ми ще усетиш разликата
примерно при 0,5 % ще е все едно си на концерт на групата и си се наврял близо до тон колоните
а при 20% е все едно си отишъл на летището и си се заврял зад турбината на излитащ самолет :)
:-D :-D
Друг е въпроса дли ти, мебелировката, стъкларията, комшиите и не ня последно място тонколоните ще понесете децибелите :?

освен ако нямаш критериите за качество на уредбата като на братята роми :
бате, елка има ли ?
ряз има ли ? я надуй до дупка да видя
я да видя колко тежи бате ?
nikolovvd - майстор
Преди много години във Велико Търново слушах усилвател от висок клас с голяма максимална мощност, но пуснат на не повече от 2х10W. Разликата със същата мощност, но от усилвател с максимална мощност 2х20W е просто фрапираща.
Та има разлика дали слушаш музика с 50, 100 или 200 ватов усилвател, естествено в здравословни за ушите децибели, при които нелинейните изкривявания практически липсват.

Тема "Усилвател за траф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: