Ааа, ако ще е "пичеловка", според мнението на един задочен познат, "кабриото си е кабрио, пичките умират" ... пък има един умрял Кадет

MamaMy написа:Щом избираш кола по картинки в нета без дори да си я видял на живо до другите си ми ясен.Тука малко сбърка
Chefo77 написа:Ааа, ако ще е "пичеловка", според мнението на един задочен познат, "кабриото си е кабрио, пичките умират" ... пък има един умрял КадетНе дей дава такива насоки че утре може да съм собственик на кабрио...нищо че е ренде![]()
![]()
nv952 написа:Няма да се мъкна едва едва.Ускорението също да не е 14-15 секунди до 100км/чБързаш ли за някъде? Знаеш, че разликата между 90 и 130коня в ускорението е 1-1.5 секунди, нали? Ако не искаш да се "влачиш" и да ускоряваш за 5, ще трябва да си купиш Бугати Вейрон. Или поне едно Порше Карера. А по-непрактичен автомобил от двуврато двуместно кабрио просто не можеш да си купиш.
toolegittoquit написа:Не! не знаех за разликата ..ама в момента пежото ускорява мудно за мен...все пак аз ще си я карам,не ти ...нали?nv952 написа:Няма да се мъкна едва едва.Ускорението също да не е 14-15 секунди до 100км/чБързаш ли за някъде? Знаеш, че разликата между 90 и 130коня в ускорението е 1-1.5 секунди, нали? Ако не искаш да се "влачиш" и да ускоряваш за 5, ще трябва да си купиш Бугати Вейрон. Или поне едно Порше Карера. А по-непрактичен автомобил от двуврато двуместно кабрио просто не можеш да си купиш.
profesionalist_wood написа:Ами аз си купих от Швейцария същата кола за същите пари 270 франка,аз платих малко повечко десетина франкчета и изкарах 200 000 км и питаше за още,продадох я по финансови причини-да си купя абрихт и др.неща![]()
https://www.olx.ch/en/vehicles/cars/sai ... 6/3644729/
Разгледай другите обяви,не е проблем да си докараш оттам за по-малко пари
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: