Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Не. По-скоро нещо ТАКОВА.
:partyman:
kotyo - специалист
Мда, за 4бр. едновременно е това :cool: .
hidrazin - майстор
Ммммда. И е лот от 3 броя. Значи 3х4 = 12 клетки. Ама ако е с едно захранване ще трябва да ги разкъсва.
:partyman:
DundyTheCroc - майстор
Цялата работа е малко с трици маймуни, има зарядни, които са направени точно за тази работа. Е, струват пари, ама е по-добре от това да си запалиш къщата.
lov - майстор
MrMurdjo написа:
Аз също съм се заел да присадя Ли-Йон на един винтоверт и точно за зарядното умувам как да го направя. Стигнах до решение да има куплунг с изводи от всеки елемент - плюс и минус. В работно положение в куплунга се слага шунт, който вързва елементите последователно. Когато е изваден и се включи зарядното, всеки елемент е сам за себе си.
Аз подходих по темата малко по разумно. Купих си едно зарядно аймакс и литиеви пакети. Имат си куплунг за балансирано зареждане. Ръгаш и не мислиш. Лошото е че забраниха авиопревоза на такива елементи та се наложи да мина на 18650 но и за там си поръчах от китайците буксичките и пак стана номера. Отделно зарядното е достатъчно мощно и потдържа всички видове елементи. къдъто имам все още кадмиеви ксрам пак с него. Практически не ползвам други зарядни за винтоврети и оъвертки.
За единични елементи пак по същия начин. На холдерчето запоих буксички и за да мога пак да си ги зареждам заедно и така мога да си зареждам от един до четири елемента заедно.

Тема "Компютърно захранване за зарядно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: