Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikolovvd - майстор
Ужас! :shock:
filmatoplo - майстор
Чел съм препоръки във фейсбук от името на Голдена , хора питат какъв котел и горелка им трябва за еди колко си квадрата -и човека от фирмата бае с едни големи мощноатти ум да ти зайде ,дори попитах защо се препоръчват такива големи котли , отговор получих почти за секунди ,че -горелката може и малко ,тоест 6 киловата .
n.ganev - майстор
stomanata_76 написа:
Това на Голден фаер ли бяха?
Пиша в тази тема - ДА!
vsterev - специалист
Golden Fire или Burnit, коя от двете е за предпочитане ?!
filmatoplo - майстор
Трабант и вартбург -кое да ти препоръчам .
vsterev - специалист
Немски коли не харесвам - не съм газар, затова карам френски, направи си извода сам!
filip_n - специалист
Ето че вече мога да напиша и колко време "държи" нагревателя който пали пелетите ..... февруари съм монтирал горелката всичко закръглено около 6 месеца се връзва .... това е живота на нагревателя :( пише че струвал 15 лв да видим колко ще ми се върже ремонта

Едит:
Нагревателя наистина е 15 лева техник така и не дочаках та си смених сам нагревателя след като се разходих до офиса им в Мировяне, отне ми два часа и половина операцията по поднямата докато налучкам какво и защо - за съжаление за да стигна до нагревателя разглобих половината горелка..... как да е сега всичко е ОК дори пали по бързо от преди (4мин спрямо 6)

Тема "Голден фаер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: