Може и на две години да са ти казали.
При мен я изкара 3-4 месеца я не. И резервните дето ги продават са абсолютен боклук. Активната им площ в поне с 1/3 по малко и като се задънят с прах направо се пръскат. Купих няколко такива филтъра и след това се отказах. Оринах хартията и си нареждам едни дунапренови филтърчета. Малко по шумна става ама на баба яга се оказа е не им пречел шума като си чистела
Знам че уж хваща най финните частици ама баба ми и прахосмукачка не е имала и все с метлата е карала. 
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lov
- майстор
45 мнения в "Ремонт на прахосмукачка Samsung SC4035.."
nikolov333
- майстор
А сега си представете живота, без интернет, мобилен телефон и компютъра.. Преди мобилните, като търсеха баща ми по работа на домашния, записвахме кой го търси през деня и вечерта им се обаждаше, разбира се, ако са си у тях.. 
nikolov333
- майстор
Ха дано..Ама надали.. 
toolegittoquit
- майстор
nikolov333 написа:Ха дано..Ама надали..И тогава губиш връзка към света и към децентрализирана база от информация. Няма човек на света, който да знае повече от всички книги и материали, публикувани в Интернет. Които между другото дават и възможност за бързо търсене.
В такъв случай хоризонта на човек ясно се стеснява до знания и умения за оцеляване и първа необходимост. И се връщаме в занаятчийския строй, където някой прави грънци 50 години и нищо друго, защото няма кой да го научи и не може да намери информация как се прави друго.
Не е случайно, че днес едно дете може да работи по-добре на съвременните технологии и знае всичките нови игрички по-добре от тебе.
marian1
- майстор
Chefo77 написа:моето за сега не и обръща внимание.....marian1 написа:Айде не ми ги хвалете вашитеТова нещо кучето ще го побърка точно на втория ден.![]()
Ей това е моята https://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-connected когато и вие научите вашите сами да чистят тогава ще продължим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hidrazin
- майстор
toolegittoquit написа:Не е случайно, че днес едно дете може да работи по-добре на съвременните технологии и знае всичките нови игрички по-добре от тебе.Простотии както винаги... Знае игричките ама иначе е пълен малоумник.
И не, не може да работи като хората защото е захлупен като бурканче от лютеница.
Ако търсиш явни примери за такива - ми погледни в огледалото бе...
toolegittoquit
- майстор
hidrazin написа: Знае игричките ама иначе е пълен малоумник.Какво да работи? Децата на 12 години имат курсове по програмиране в училище. 10-ти клас в гимназията е минало офиса, поне 3 програмни езика и отделно знае игричките и фотошопа. А ти навремето знаеше ли ги?
hidrazin
- майстор
Е и??? Пак си остава малоумник. Не ми трябва фотошоп и игричките за да си върша работата.
И на никой не му трябват игричките!!! Смешник....
То тези дето проектират автомобили, ракети, оръжия, стоки за бита, машини.... все от Интернет са се научили...
Ама не - четат, учат, пак четат и пак учат. Ама не от тъпия фейс или от Интернет....
Щото там пълно с малоумници....
Ааааа... и когато (не казвам евентуално) изчезне Интернет, такива шушляци ще оцелеят ... колко?
Едва ли повече от седмица (много оптимистично).
Те просто са непригодни за оцеляване и са обречени...

И на никой не му трябват игричките!!! Смешник....
То тези дето проектират автомобили, ракети, оръжия, стоки за бита, машини.... все от Интернет са се научили...
Ама не - четат, учат, пак четат и пак учат. Ама не от тъпия фейс или от Интернет....
Щото там пълно с малоумници....
Ааааа... и когато (не казвам евентуално) изчезне Интернет, такива шушляци ще оцелеят ... колко?
Едва ли повече от седмица (много оптимистично).
Те просто са непригодни за оцеляване и са обречени...
Chefo77
- майстор
lov написа:Може и на две години да са ти казали.Сетих се - не съм го сменял, защото го мияПри мен я изкара 3-4 месеца я не. И резервните дето ги продават са абсолютен боклук. Активната им площ в поне с 1/3 по малко и като се задънят с прах направо се пръскат. Купих няколко такива филтъра и след това се отказах. Оринах хартията и си нареждам едни дунапренови филтърчета. Малко по шумна става ама на баба яга се оказа е не им пречел шума като си чистела
Знам че уж хваща най финните частици ама баба ми и прахосмукачка не е имала и все с метлата е карала.
Заедно с контейнера - нищо, че пише да не се мие. Филтърът се разглобява, от две части е - дунапренена и пластмасова.
Тема "Ремонт на прахосмукачка Samsung SC4035.." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература