Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
doaiena - помощник
chapara написа:
doaiena написа:

Темата е приключена тук освен лаладжии и семакаджии и други ****джиии няма!
Tи си някакъв много нахален тип :axe: , защото освен всичко и обиждаш, ама намери м/у лаладжиите и семкаджиите човек да ти свърши работа , нали. Аз ако съм на мястото на колегата ще те излъжа да ме чакаш и няма да ми видиш очите :-D :-D :-D :-D :rock:

Хаха смях и глупави даже, вярно ли помисли, че ще дойде да ми измаже 10кв2 за 500лв!
Второ никой не съм обиждал, съвсем ясно казах какво търся и за къде, даже и снимки ви качих, и се почнаха лаладжиите и семките да се люпят, истинските майстори не висят по форумите [-X

Вие тук искате да ударите кьоравото с един удар, мързи ви да гледате, не се спряха глупавите въпроси: ама кой ще лепи плочките, ама кой ще скрие тръбите, ама кой ще сере там,............ абе ейй попитах конктретно кой може да измаже две стенички мързеливци такива
Чираче - майстор
chapara написа:
те излъжа да ме чакаш и няма да ми видиш очите :-D :-D :-D :-D :rock:
Нормална практика :lol:
Keresteliev - специалист
doaiena написа:
...., и се почнаха лаладжиите и семките да се люпят, истинските майстори не висят по форумите [-X

Вие тук искате да ударите кьоравото с един удар, ...... абе ейй попитах конктретно кой може да измаже две стенички мързеливци такива
:lol:
Гост - специалист
doaiena написа:
истинските майстори не висят по форумите
Ами- чий Х@й дириш тук тогава?
Чираче - майстор
Гост написа:
doaiena написа:
истинските майстори не висят по форумите
Ами- чий Х@й дириш тук тогава?
Ами пита човека, а Вие го захапахте от вратата. Някой предложи 500 лв за 10 квадрата/явно да пробва рибата :lol: /, и човека се съгласи. Явно не е в час, защото цените за такава мазилка са 4-6 лв/кв.м. в зависимост от кривината. Да сложим още лев за малко помещение- и цената максимум е 7 лв/кв.м.

Ама нали сме/сте/ велики майстори, клиентите трябва да се съгласяват. Ядец!!!!
Chefo77 - майстор
И защо не идеш да му я направиш за 7 лева?
Ти наистина ли мислиш, че е клъвнал на 500 лева? :lol: :lol: :lol:
plamen6703 - майстор
Много се кефа на хора, които се изживяват като нормировчици на чужд труд :lol:
Обикновено такива хора са чираци, които работят на надница или мисленето им е чирашко и им е трудно да проумеят, че има цени на квадрат има и цени по договаряне :lol:
Чираче - майстор
plamen6703 написа:
Много се кефа на хора, които се изживяват като нормировчици на чужд труд :lol:
Обикновено такива хора са чираци, които работят на надница или мисленето им е чирашко и им е трудно да проумеят, че има цени на квадрат има и цени по договаряне :lol:
Мен ли имаш в предвид? Съвсем умишлено съм си избрал такъв ник. И, ако напиша нещо, със сигурност съм проверил.
Chefo77 - майстор
Пламене, не те ли е срам да говориш така - човекът е проверил и знае. Той колко такива мазилки в килерчета е направил, имаш ли идея...
Чираче - майстор
Chefo77 написа:
Пламене, не те ли е срам да говориш така - човекът е проверил и знае. Той колко такива мазилки в килерчета е направил, имаш ли идея...
Пак ли ме захапа? Но си прав. Не съм правил сметка колко хоросанова мазилка съм направил, но не е малко. За себе си, и за приятели. И на никого не съм взел и една стотинка за труд. Може и да ти е чудно, но аз не съм от Вашата порода печалбари. :lol:

Тема "Търся майстор за хоросанова мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: