Най - вълнуващия въпрос зимно време.
preslav написа:
Поздрави!
Пресли....кот и да кажа, се ше е малко.
burner - специалист
Нали и аз имам същата камина, как да не съм чувал шнека?! Освен това, аз се отоплявам предимно с климатици (Фуджитцу) и по-добре от теб мога да преценя нещата. Камината не може да произвежда шум, който да пречи на съседите. Вибрациите от външните тела на климите, особено в режим на отопление, са по силни. Фея, пак ти казвам - не обръщай внимание на дребнавостите на съседите.
preslav - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
preslav написа:
Поздрави!
Пресли....кот и да кажа, се ше е малко.
"Кажи си казваницата бе Бероне" - нали за това сме се посъбрали тук! Аз дълго се инатих, че разлика между ON/OFF климатик и инвертор няма, но накрая ми увря тиквата - ама трябваше да видя с очите си и да пипна с ръка (дето се казва). Вече трудно вдигам халбата с бира, как ме видя да измъкна 10-12 ТОНА пелети, а догодина, а по догодина? Всеки тук мери със собствения си аршин, едни са ларж, други са по-скромни - вече разбрах, че ти си в къща, но аз съм в апартамент с 5 квадрата мазе, 4 етажа, без асансьор. Мен ме дразни когато комар бръмне, щерката може да спи и със слушалките в ушите - хора всякакви, но трябва да си имаме уважението, аз не бих влязал в твоята къща без покана, но комшията може всеки ден да влиза с шума си, има разлика - нали?
Така е. То и аз не си харесвам комшиите, ама и те не са случили.
Не сме се научили да сме толерантни...или пък сме се отучили.
Слагам си розовите очила, сега, пък утре.....мммммм...
preslav - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
Така е. То и аз не си харесвам комшиите, ама и те не са случили.
Не сме се научили да сме толерантни...или пък сме се отучили.
Слагам си розовите очила, сега, пък утре.....мммммм...
Не сме се отучили, просто праговете на търпимост са се променили - не отричам народната мъдрост, но някои от схващанията на "народа" не са ми понятни. Имаше едно време една приказка (и все още я има) "умният отстъпва". Когато поживях едно известно време на тази земя, когато натрупах някакъв опит, си зададох въпроса "а какво прави глупавия, когато умният отстъпи" - отговорите са навсякъде около нас.

Тема "Пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: