От мобилни телефони до цифрови камери
MamaMy - майстор
Винаги може да си направиш отливка на единия подкалник и да си сглобиш от талашит един буфер. Поне пасатския така беше направен. При Ауди А4 има една подобна скрита кутия под таблото която използва всяко свободно място там, но е с два говорителя и разделен по равно между двата обем. Може да ползваш и мястото под седалките. Там са монтирани доста говорители в новите коли. Така багажника винаги ще ти бъде празен.
Аз винаги съм се чудел на производителите на коли как оставят неизползвани разни удобни кухини, а в други криви и неудобни места монтират чувствителни модули и детайли като почти те лишават от нормален достъп до тях. Тук в последните години се поотпуснаха и почнаха да слагат разни скрити джобове, поставки за чаши и кутийки из колите, но в старите кочинки сме направо за оплакване.
kozl - майстор
А на новите коли как свалят се кори :?
Изобщо не е мислено за разглобяване. Всичко е по система клик-щрак и после при вадене - прас, щипките се отскубали.
Аз вече платих тридесет и неколко лева за нова кора на колонката. Иначе имам мерак да сменя задните говорители, защото криват много преди предните при увеличаване на волумето. То заводски имаше некакъв скопен кларион, който не можеше да ги "изкриви", но в последствие смених аудиото с такова дека да виждам на заден ход и явно оно извади повече мощност. Та сега задните ме дразнат като почнат да гракнат. Обече ме спира риска с корите. А още уж е в гаранция партнера и не ми се бара по него. Казвам уж, защото има мноо изненади. Това било с 1 г. гаранция, онова било консуматив и т.н.

Тема "Искам да добавя пасивен суббуфер в колата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: