Винаги може да си направиш отливка на единия подкалник и да си сглобиш от талашит един буфер. Поне пасатския така беше направен. При Ауди А4 има една подобна скрита кутия под таблото която използва всяко свободно място там, но е с два говорителя и разделен по равно между двата обем. Може да ползваш и мястото под седалките. Там са монтирани доста говорители в новите коли. Така багажника винаги ще ти бъде празен.
Аз винаги съм се чудел на производителите на коли как оставят неизползвани разни удобни кухини, а в други криви и неудобни места монтират чувствителни модули и детайли като почти те лишават от нормален достъп до тях. Тук в последните години се поотпуснаха и почнаха да слагат разни скрити джобове, поставки за чаши и кутийки из колите, но в старите кочинки сме направо за оплакване.
Аз винаги съм се чудел на производителите на коли как оставят неизползвани разни удобни кухини, а в други криви и неудобни места монтират чувствителни модули и детайли като почти те лишават от нормален достъп до тях. Тук в последните години се поотпуснаха и почнаха да слагат разни скрити джобове, поставки за чаши и кутийки из колите, но в старите кочинки сме направо за оплакване.