Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
вт фев 12, 2019 10:26 pmnikolov333 написа:
..около тия пари са и bosch gws 125-9 https://dikarconsult.com/ъглошлайф-bosc ... 125-s.html
Toва не е ли китайче?
nikolov333 - майстор
Те и Sparky не са по-български вече.. Тука май са най евтини, но за мен особенно за интензивна работа няма логика да се мъчиш с евтините, да не те предаде.. https://www.profesionalnatehnika-bg.com ... ws-9-115-4
mitko64 - майстор
Кой от ъглошлайфите на Спарки(в сайта им) не е български? Ще ми е полезно да науча.
nikolov333 - майстор
В сайта им не гледам, щото чета по-форумите.. viewtopic.php?f=54&t=13299&start=440#p770911 и това е мнението на дилър на такава техника.. :idea: :-D
mitko64 - майстор
Никъде не видях коментар че не са български. Иначе на моя като смених лагерите, пишеше Индонезия. Явно затова първи се предадоха.
zaksofon - специалист
Бошът за 162 лв - 900w, мисля че е добър, а е и синя версия, което значи - професионален, нали така? Е, пак е много над 45 лв за Хиго-то от темата, но сигурно има защо да е така.
Аз обаче, истински се удивлявам на факта, че са взели да правят ментета и на Спаркито. И аз съм чувал, апропо, че качеството на Ловешките е много компроментирано вече, макар същото да съм чувал и за Бош де...
mitko64 - майстор
Кой коментар съм пропуснал, та не чета на ред? Бош имат ли сервиз в България? Резервни части откъде? Иначе в Ташев се е зариринало с евтини части за Спарки и Mакита.
nikolov333 - майстор
чет мар 31, 2016 10:41 amfore написа:
Разработката е на Спарки ! Не твърдя че тук се проектира нещо. Само се сглобява. Ние нищо не проектираме, дори и преди. Незнам дали и старият Елтос не е копиран от готова машина.
Мисля че това за проектирането и сглобяването на Спарки е ясно по дифолт. Електрониката и частите са от Китай. Разработките са също чужди. Но ел триона определено е със странно решение на предпазният механизъм, който и да го е разработил. Уникален ! :prayer:
Има си и цяла тема за избор и закупуване.. viewtopic.php?f=54&t=47628
mitko64 - майстор
вт фев 12, 2019 11:08 pmnikolov333 написа:
чет мар 31, 2016 10:41 amfore написа:
Разработката е на Спарки ! Не твърдя че тук се проектира нещо. Само се сглобява. Ние нищо не проектираме, дори и преди. Незнам дали и старият Елтос не е копиран от готова машина.
Мисля че това за проектирането и сглобяването на Спарки е ясно по дифолт. Електрониката и частите са от Китай. Разработките са също чужди. Но ел триона определено е със странно решение на предпазният механизъм, който и да го е разработил. Уникален ! :prayer:
Tи пък намери кой да ми даде акъл!

Тема "Някой ползвал ли е Ел. инструменти - HIGO (полски)?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: