ср дек 16, 2020 10:33 ampetromaniq66 написа: Мислиш и предполагаш, а що не видиш и да прочетеш? Хидрата ти го е дал като вариант. Ти пробва ли по-напред с лампа, дето колко пъти ти го казаха и вместо да си даваш парите за филтър, да си купиш свестен кабел(удължител, разклонител). То, ако е смущения ще влияе в който и контакт в къщата да вкючиш ТВ-то.при работен ток под ампер...пусковия в най лошия случай е под 7ампера ..1кв. читав кабел български би трябвало да го удържи без проблем...забравих сутринта да погледна дали адаптора на ТВто не е 110-230V ...ако е ..би следвало дори да има пад някакъв да не прави проблем...
имам същия проблем в работата дори това ме подети за попитам ...гасне ми монитора като се пуска луминисцентната лампа на помешението...стандартна 4х18вата ...вързани са заедно в един кръг ...в разклонителя са включени 2 лаптопа и монитор... в случая обаче ми е важно да си реша проблема у дома...още повече че разклонителя е част от инсталация т.е кабела е прекаран скрито външно но гнездата са фиксирани за стена а връзката е без шепсел директно в контакт...затова не ми разбутва пуска нови кабели и т.н....
Хидра тези два ампера ще издържат ли пусковия ток...