Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
много е хубава душ кабината.Интересува ме сами ли си правите душ кабините и как ако е така.От къде да си купя тези профили за стената и пода,и това стъкла ли са или някакъв вид плексиглас.Защото аз съм със завеса и ми се ще да го заградя с нещо такова.Благодаря
$64EN - специалист
plamenford написа:
много е хубава душ кабината.Интересува ме сами ли си правите душ кабините и как ако е така.От къде да си купя тези профили за стената и пода,и това стъкла ли са или някакъв вид плексиглас.Защото аз съм със завеса и ми се ще да го заградя с нещо такова.Благодаря
кабината е купувана ( заедно с обикновенно душ корито (което е текло и е изкъртено)) и сега живее вторият си живот. стъкла са не е плексиглас . такива профили за стените и за пода незнам дали ще можеш да намериш , най-вече вратичките.
или трябва да си вземеш цяла кабина или да си изградиш такава
prascho - майстор
хидроизолация само на коритото ли слагаш?
$64EN - специалист
prascho написа:
хидроизолация само на коритото ли слагаш?
Чак сега видях. Извинявай.
В тази баня имаше проблем и се наложи изкъртване на старата душ кабина и плочките под смесителя.
За това само там има изолация.
Ако не е късно и още търсиш инфо/снимки, дай сигнал.
prascho - майстор
Ами сега съм на етап циментиране на канала за мръсна вода, 3см фибран и замазка. Хидроизолация още не съм взел. Видях, че хвалиш Костер, но все нямам време да отскоча до тях да погледна за какво иде реч /цени, разход...ала бала/ от пуста работа.То сигурно ще се съобразим и с мастора...с каквото е свикнал да работи. За съжаление все още не съм се пробвал да лепя плочки...пък ако се хвана доста ще проточа нещата. Предполагам, че е хубаво лепилото за плочки да е от същия производител като хидрозиолацията, една система /за да няма проблем в химичния състав/.
$64EN - специалист
prascho написа:
.....Предполагам, че е хубаво лепилото за плочки да е от същия производител като хидрозиолацията, една система /за да няма проблем в химичния състав/.
Специално за Кьостер съм проверил и са съвместими със всички лепила за плочки.
Предполагам и другите марки изолации също са съвместими.

Тема "Да се похваля!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: