Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
brum - майстор
ср сеп 20, 2023 8:55 amPansim1 написа:
Да, развива се, в точно определена посока :-D Да подскажа ли накъде? :lol: :lol: :lol:
От производство към внос от Китай?

И като заговорихме за китайски - за хоби цели DEKO-то дето е за 65 долара с доставката и го дават 200 ампера става ли?
gogo7777 - майстор
ср сеп 20, 2023 9:41 ambrum написа:

От производство към внос от Китай?

И като заговорихме за китайски - за хоби цели DEKO-то дето е за 65 долара с доставката и го дават 200 ампера става ли?
Много е тежък, не става. Тенденцията е.....колкото е по-празна кутията, толкова е по-добре :wink:
Хората са го казали

Прикачен файл:
131313.jpg
ср сеп 20, 2023 11:37 amgogo7777 написа:
:wink:
Хората са го казали
Ти не са прЪй на много умен, ми сподели (само ако обичаш) кък са спрая пансимеца!
Не за друго, а щото криворък като мене, по качествено ще наплюе асмата, че да не падне на главата на тъщата.......само ако я обичаме де, което е твърде рядко, колкото и заприходяването на качествени машини.
gogo7777 - майстор
ср сеп 20, 2023 12:52 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ти не са прЪй на много умен, ми сподели (само ако обичаш) кък са спрая пансимеца!
Не за друго, а щото криворък като мене, по качествено ще наплюе асмата, че да не падне на главата на тъщата.......само ако я обичаме де, което е твърде рядко, колкото и заприходяването на качествени машини.
Ми спрая съ.
Ама на тебе за уй ти е асма като по вашия край не можете да правите вино :lol: :lol: :lol: ......(да разръчкам малко кошера) :roll:
ср сеп 20, 2023 1:24 pmgogo7777 написа:
ср сеп 20, 2023 12:52 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ми спрая съ.
Ама на тебе за уй ти е асма като по вашия край не можете да правите вино :lol: :lol: :lol: ......(да разръчкам малко кошера) :roll:
Разръчка го.
Аз, обаче, съм изключение и рядък потомък на винаро-лозари.
Имам и матриал за доказателство, от 2017та на над 30%alc. Без добавен концентрат, естествено. Остатъчна захар, само по сметки, 3-5%. Технологията е тайна.
Инак на мене и асма ми е много.

Все пак, рЕчи как е за уелдинг профани!
imegogo - специалист
аз съм с DEL MMA 145А за парите си е перфектен заварявал съм 3.2мм рутилов без проблем
gogo7777 - майстор
ср сеп 20, 2023 1:49 pmТрифон П.Трифонов написа:

Разръчка го.
Аз, обаче, съм изключение и рядък потомък на винаро-лозари.
Имам и матриал за доказателство, от 2017та на над 30%alc. Без добавен концентрат, естествено. Остатъчна захар, само по сметки, 3-5%. Технологията е тайна.
Инак на мене и асма ми е много.
А аз съм потомък на дегустатори. Виното Ви не е нещото с което мое съ фалите. :-D

Какво не ти е ясно относно заваръчните машини? Питай по-конкретно.... :drinkers:
ср сеп 20, 2023 2:32 pmgogo7777 написа:

А аз съм потомък на дегустатори. Виното Ви не е нещото с което мое съ фалите. :-D

Какво не ти е ясно относно заваръчните машини? Питай по-конкретно.... :drinkers:
Не се научихте да пиете добро вино и това си е!

Питането ми е- свястна машина може ли да нправи така, че да приличам отдалеч на заварчик и да свърша някаква работа криво-ляво, а не на "сач с капчица" в ръка! Това сравнено с машина от 100+лв. Прави ли разлика машината?
Щото първият ми аскювлия го продадох разочарован на колега, а той пее и лее по добре от скъпия му пенсионен подарък.
Ако па не си разбрал, продължавай с дегустацията!
gogo7777 - майстор
ср сеп 20, 2023 4:14 pmТрифон П.Трифонов написа:

Не се научихте да пиете добро вино и това си е!

Питането ми е- свястна машина може ли да нправи така, че да приличам отдалеч на заварчик и да свърша някаква работа криво-ляво,........
......Ако па не си разбрал, продължавай с дегустацията!
Явно на съвсем различни напитки казваме/оприличаваме ВИНОТО

Свястната машина ще ти помогне доста да не се изложиш и ще свърши работата на 30%, но тя не е вълшебница.....трябва и ръчичка. Демек бая вино трябва да изпиеш. :wink:
ср сеп 20, 2023 4:34 pmgogo7777 написа:
Явно на съвсем различни напитки казваме/оприличаваме ВИНОТО

Свястната машина ще ти помогне доста да не се изложиш и ще свърши работата на 30%, но тя не е вълшебница.....трябва и ръчичка. Демек бая вино трябва да изпиеш. :wink:
Първото е повече от сигурно, за второто благодаря и от името на Бат ПеЮ!
Не че и аз имам ръчичка, но поне избора мога да направя със сигурност.
Обикновено надвишавам изискванията за приложение.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: