Бе, я сиктир, щом напишеш пруски, без п, няма пускане. Яка демо...градация

съб ное 11, 2023 10:47 amnеwage написа: Освен това не насипаха ситен чакъл около тръбата (пространството между пластмасовите тръби и дупката на сондажа), чак седмици по-късно го направих и то защото един съсед ми каза.Това си е направо задължително. Стига да е възможно.
съб ное 18, 2023 11:21 pmivanovbg написа: Като гледам видеото водата е много малко. Както казаха моите сондьори - колкото да си измиеш очите. При мен така беше още от 13-тия метър. Като почна така се зарадвах. Викам си евтино ще ми излезе, но с тези думи ме отказаха. Едното им момче- багериста каза, че не е това водата дето е засякъл Като наближиха 25 метра казаха, че още няколко метра не стигнат ли скала ще спрат и колкото вода, толкова, щот сондата им не можела да копае толкова дълбоко в глина и пясък. След метър два стигнаха скалата и се зарадваха. Къщата почна да вибрира, нищо че бяха на двадесетина метра от нея. Началника им ми каза: Нали знаеш за Мойсей дето разцепил камъка и бликнала вода. Хубавата и силна вода винаги е под скалата, като я пробием ще видиш.ами не посмях по-надолу, много пара стана... каквото станало, станало. Ще пием една студена вода и толкоз...
Така и стана. На 40-тия метър като бликна водата и стана страшно. Имах парник на около 4-5 метра до дупката, направо го зари с кална вода пробиха още два метра и спряха. Нямало смисъл повече. Та прав беше и багетиста и началника им.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: