Мисля че между 150 и 200 ама не съм сигурен. Като дойде електролита ще смъкна този да измеря със точност.

съб дек 09, 2023 8:50 pmfox_vt написа: ... Да за диода си прав накрая е S...И не само за него де...
съб дек 09, 2023 8:50 pmfox_vt написа: Да де ама на кондензатора му отне почти месец да дойде.И аз к'во да направя? К'вото можах - направих ама Мара си дигна гащите.
съб дек 09, 2023 8:50 pmfox_vt написа: ...игбт тата трябва ли да са изолирани от радиатора, тази подложка ми прилича на изолационна не на термо...Да. Подложката освен изолационна е и термопроводима. И това е последния "бонус" от мен. Краварите да се оправят.
пон дек 11, 2023 9:43 ambrum написа: Къде е това "тука". Щото онлайн ако ги поръчам ще дойдат за дни. С малката разлика, че няма да се утрепя да търся същите, а нещо с подходящи параметри дето да го замести.Диода е сменен. Сега след това късо оцеля. Или трябва да сменя всичките 4 игбт или има нещо друго. Дали ще е проблем за схемата ако подам захранване без да има игбт и грец. Ще видя утре дали има друг изгорял ако има ще поръчам всичките.
България - Комет, Англия - Фарнел, Щатско - ДигиКей.
Selco L100 е термостат за 100 градуса. Отваря на 100, затваря на 85. И без него можеш да минеш ако няма нищо подходящо наоколо (окъсяваш двата крака). Пази греца от прегряване.
За диода е малко тегаво. Първо - сигурен ли си, че не работи? В Комет погледнах, но няма наличен заместител. Евентуално бих пробвал с два S8MC-13, ама преди това бих проверил в коя верига е и дали е удачно да бъде заместен с такива. Па като се види в коя верига е може да се избере нещо по-подходящо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: