Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pipilica - майстор
Точно това мисля да направя, ще си ги чакам от Китай, тука погледнах за кинетичен ключ и веднага ме отказаха от идеята ми с тия цени дето са сложили, бахти и надценката.
Ако не е нахлно дай тоя линк дето си правил скрийншот, щото от първия не може да се избере повече от 1 плюса не е активен, е тва пише
Quantity
Max. 1 pcs/shopper
valentino76bs - майстор
А защо не сложиш двуканални?
Махаш девиаторите слагаш там цъкала с два бутона.
Горе на лампите двуканален приемник.Трябва само да се обучат.
Цялата работа става два ключа със два бутона и 4двуканслни приемника.
zz_stefanov - майстор
pipilica, след като кабелът е един то при теб ти трябва по две или двойно изпълнително устройство на всеки плафон. Горе и долу по един двоен кинетичен ключ, дали ще имат връзка с нета, че да им направиш и някакви сценарии... Кот намериш на пазара.
ESPACE - майстор
нед мар 01, 2026 6:48 ampipilica написа:
Точно това мисля да направя, ще си ги чакам от Китай, тука погледнах за кинетичен ключ и веднага ме отказаха от идеята ми с тия цени дето са сложили, бахти и надценката.
Ако не е нахлно дай тоя линк дето си правил скрийншот, щото от първия не може да се избере повече от 1 плюса не е активен, е тва пише
Quantity
Max. 1 pcs/shopper
Линка е същия който съм дал но сега и на мен не ми дава избор за повече бройки. Тази сутрин ставаше. Не става ли да направиш няколко поръчки?
Намалили са яко цената, сигурно затова са и рестрикциите за бройки.

Уф, намалят само едно нещо, не ти дават да поръчаш повече от него, циганска работа. Антитърговия по китайски.

Разбрах какво става. Въпреки че съм логнат, сайта си мисли че съм нов купувач и ми предлага нещо на яко ниска цена но с рестрикция за бройка. Излязох и се логнах отново и всичко се оправи. А сутринта понеже писах от друг компютър и там превключвах между два акаунта всичко беше наред.

Тема "Какво да ползвам." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: