Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
baretata_7_62 - специалист
Тоя пък 1 година и 2-3 месеца. Абе незнам ама моята е Филипс и е 2 употреба, донесена от Италия преди 8-10 години :) Ръмжи малко повече и някога правеше по хубаво кафе с що годе добро каймаче, ама се крепи де. Да попитам, само да и пусна малко лимонена киселина или нещо трябва да се разглабя? Другото което искам да попитам е че по резевоара с вода, по стените се получават някакви отлагания, на външен вид много неприятни, често се почиства но все си се появяват. Накрая смених резервоара, срезах едно 2литрово шише и го набутах на местото на резервора, от време на време го сменям, но проблема си остава. Прави ми впечатление че дори по маркучето в резервоара от вътрешната му страна сущо има такива отлагания. Имате ли някакви преложения, предположения и съвети по този въпрос?
romanpm - майстор
...Тоя пък 1 година и 2-3 месеца. Абе незнам ама моята е Филипс и е 2 употреба, донесена от Италия преди 8-10 години :) Ръмжи малко повече и някога правеше по хубаво кафе с що годе добро каймаче ...
baretata_7_62
Тази машина е за еспресо нали , щото те са доста различни от машините за шварц-кафе :wink: Едната помпи водата , а другата я изтиква от завирането и понеже там където е нагревателя е доста тясно и се запушва :)
baretata_7_62 - специалист
ЕЕЕЕ човек мерси, аз съм се замисислил как да се чисти и по стегне машината и въобще не съм обърнал внимание, че темата е за шварц а не за еспресо :) ам со сори :)

Тема "Кафе машина(с каничка)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: