Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Антония - специалист
Vitra си наемат световно известни дизайнери и пердашат едни цени...

Аз днес се борих с Декор Център, скъсаха ми нервите, на няколко пъти бях тръгнала да излизам от магазина, ама пусто опустяло като са ми най-близки и удобни, какво да ги правя :sauer: Въобще колкото нерви потроших покрай тази баня -- всички останали проблеми, взети накуп, не могат и половината да стигнат дори. Правилно си започнал проучванията си с това сакрално помещение. Имай предвид, че по-голямата част от санитарията, плочките и мебелите ги няма на склад, трябва да ги поръчаш и да ги чакаш да се довлекат след 45 работни дни. Ако още веднъж чуя това словосъчетание... there will be blood :axe:
XpacTa - специалист
Ми аз затова искам да си изясня какво ще съдържа, след което си правя проектчето на KitchenDraw - харесвам си го, поръчвам си нещата и на спокойствие си чакам строителя да благоволи да ме пусне да си правя довършителните работи.
Антония - специалист
А бе.... аз съм доволна, че купувах само и единствено неща, дето ги имаше налични. Главно защото поради тази причина се наложи да обикаля почти всички по-големи магазини в София, да разгледам бая каталози и шоуруми и да изчистя идеите си, да реша какво наистина искам. Ако бях поръчала още в началото... щях да се мина и ценово, и като качество, и като краен резултат. Това е особено характерно за кухнята (5-6 проекта в различни фирми преди да намеря моя мебелист, да не разказвам за обикалянето за фурна и котлони) и банята (и по-специално шкафовете, ей, голяма мъка беше).
Чаро - Акълия
кви 45 дни :ugly: чаках 3 месеца за такава поръчкаа уж 40 дни бяха и.... проблем с камиона..... проблем с документите на митница.... проблем с .....(цензура)

те ще ми обясняват за транспорт (с това се занимавам) и след като им казах че "в понеделник си взимам парите" взеха че ги докараха вкъщи нещата... и кво :skeptisch: цветовете не съвпадат----- вече не взимам на поръчка такива работи
XpacTa - специалист
За радост на всички ваномразци се оказва че тръбите ще излизат в ъгъла до вратата, което засега отрязва всякакви възможности за слагане на вана. Връщаме се на варианта само с душ. Въпроса е че надали ще сложим душ кабина, мисля си само някаква стъклена преграда, която дори като не се ползва може да се сгъва към стената за да не пречи.
prascho - майстор
XpacTa написа:
За радост на всички ваномразци се оказва че тръбите ще излизат в ъгъла до вратата, което засега отрязва всякакви възможности за слагане на вана. Връщаме се на варианта само с душ. Въпроса е че надали ще сложим душ кабина, мисля си само някаква стъклена преграда, която дори като не се ползва може да се сгъва към стената за да не пречи.
Винаги има надежда! Тръбите могат да се удължат :) .
XpacTa - специалист
Преди щяха да се удължават. Ако сега искам да сложа вана трябва да направя цяло влакче на ужасите от тръбата. Ще видим де.

Тема "Ателие с полъх на лукс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: