• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Отмъщението на "майстора"... :lol:

В периода от 15:30 ч. до 18:00 ч. на 29.08.2025 г. са разбити с чук плочките на две бани

То варианти много:
- Майстора си е "оставил ръцете" и оня е отказал да му плати.
- Майстора си е свършил работата ама клиента не сака да плати и му търси кусури.
- Някъде по средата...

Поради тази причина се сключват ДОГОВОРИ с ясни клаузи.
От своя страна сключването на договори веднага елиминира кап...утите от сивия сектор.
А това е много добре. Даже отлично!
:partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
вт сеп 16, 2025 9:39 pmhidrazin написа:
От своя страна сключването на договори веднага елиминира кап...утите от сивия сектор.
Аз съм далече от твоя оптимизъм - то в тоя бранш 90% е сив сектор, не мойш го елиминира :cool:
hidrazin - майстор
вт сеп 16, 2025 11:33 pmLazarGanev написа:
... то в тоя бранш 90% е сив сектор, не мойш го елиминира ...
Аз ли? ...
Някаква твоя си обърквация...
Казва се "Не искат да го елиминират." А кой не иска е ясно... :)
:partyman:
Chefo77 - майстор
Пълна греда е това с договорите. Ще си направи бай мангаУ ЕООД с 2 лева, ще сключи договор с теб за 20000, ще му платиш като свърши, ще започнат да падат плочките на втория месец, ще заведеш дело и ... ще му хванеш дедовия.
И в обратния вариант - ще си свършиш работата както трябва, но клиентът ще реши, че не го кефи и няма да плати, ще започнеш да го съдиш ... и ще ядеш дедовия.
Договорът не е панацея. Той е илюзорна защита срещу некоректни страни. Съвест ако няма, пиши го бегал. Познавам хора, които са в сивия сектор и дума не можеш да кажеш лоша за тях. И абсолютно легални боклуци. Познай с кои предпочитам да работя.
Но принципно си прав за сивия сектор - колкото по-малко са в него, толкова по-добре. Не че получаваш нещо насреща де.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Големи сте фантазьори с тия договори. Или глупаци
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

Тема "Ако не беше истина, щеше да е голям майтап" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: