• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Момковци, до кога е прИмоциЯта на тая стойка..дали не закъснях. Да отскоча днес да взема една, че в годината 1 път ми се налага ама все се ядосвам и карам на ръчно порпендикулярно да му се... :?
..брр, трябва да измеря Ф на моята Ф16 Хитачи дали ще пасне и тогава..да не задръствам мазето с още вехтории.. :axe:
stiv1961 - майстор
dpp написа:
Момковци, до кога е прИмоциЯта на тая стойка..дали не закъснях.
До утре, побързай :)
angel_ov - специалист
Айде и аз със стойка.
Stefan_62 - майстор
angel_ov написа:
Айде и аз със стойка.
Ами, честито ползвай я със здраве :drinkers:
ulieliadi - специалист
Нещо интересно тази седмица няма ли да има?!?
torbalan - Дървен философ
коледна украса... поне в нашия лидъл :)
ulieliadi - специалист
Да и аз гледах сега брошурата :-D
Чакам компресор и циркуляр, евентуално зеге и т.н. :?
Stefan_62 - майстор
ulieliadi написа:
Да и аз гледах сега брошурата :-D
Чакам компресор и циркуляр, евентуално зеге и т.н. :?
И аз чакам циркуляра и още туй онуй :lol: и редовно проверявам брощурата да не би да пуснат нещо и аз да изтърва да си го взема, че ще падне пак голямо чакане :? Абе тези промоции в Лидл голяма краста бе :lol: , някой може да каже, че инструментите им са боклуци, но за тези пари, и за домашни инструменти са си идеални :supz: .Надявам :roll: се по Коледа и Нова година да има добри оферти за инструменти. :lol:
Последна промяна от Stefan_62 на ср ное 21, 2012 10:19 pm, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Вчера видях в Баумакс , винтоверт на Скил на промоция 79лв. изглеждаше много добре...
Stefan_62 - майстор
svetliopi44 написа:
Вчера видях в Баумакс , винтоверт на Скил на промоция 79лв. изглеждаше много добре...
Дай малко ТТ данни за винтоверта. Струва ми се малко евтин за добра машинка. :lol:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: