• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Virtex написа:

Майтапа настрана - липсата на техника за поредна седмица е учудващ на фона на предлагането в другите страни ( както беше споменато )
Наблюдавамги аз тия гадове ;) :lol:
radius - майстор
Ми хората си накупиха, техниката си работи и за какво им е нова :lol:
zz_stefanov - майстор
Моите очавания са в практикер и аргомаркет да пуснат портокали, сирене и кисело мляко, като за начало :)
Valyo68 - специалист
Еее, как да пуснат машинки при нас, нали това което върнат другите европейци, ще ни препратят на по късен етап. :lol:
gnt69 - майстор
Таман малко икономия. Според мен над 90% от хората които купуват от лидъл го купуват да има и защото е евтино без реално да го използват по предназначение. Аз като гледам колко инструмент съм събрал :? .
Гост - специалист
gnt69 написа:
Таман малко икономия. Според мен над 90% от хората които купуват от лидъл го купуват да има и защото е евтино без реално да го използват по предназначение. Аз като гледам колко инструмент съм събрал :? .
То да си само ти...
Купува народа, щото го пускат на промоция, а не защото им трябва.
Досега само една машинка си купих, защото имах реална нужда от нея- къртача, щото бях решил точно тогава да къртя старите плочки и да правя банята.
Всичко друго съм купувал, за "да си имам". Още имам машинки, дето си стоят в оригиналните опаковки...
fbr - майстор
Много рядко се случва, да ми затрябва някаква техника, и да я има в Лидл. Затова от Лидъл имам само такер, ел. кантар, и машинка за подстригване.
Фитилчо - майстор
Такера е супер, но нямам компресор за него личен още хахахах ,иначе вчера си докупих скоби з анего :lol: :lol: :lol:
Ползвам си ги аз нещата дет съм си зел. Най вече бъркачката за лепило бая си я ползвам.
jekasus - майстор
Virtex написа:
И сега какво ще се дискутира

1. Да не би Лидл България да се отказват да предлагат Parkside марката?
2. Не сме достатъчно голям пазар, за да "отпускат" бройки насам ?
3. Хората от Лидл България четат темата и виждат, че няма интерес ?
4. ?
Конспирацията за Чолев най ми харесва/4/ :-D
1. - Действат по заповед отгоре и пускат по едно и също време, както и в другите държави.
2.- Да, ама акъл трябва, ама те са само меренджеи, то онлайн-шоп трябва, като немски трябва, сервиз -не само башона/тия не ремонтират, само подменят с нов/.
3.- Тия, ако четат - основния сезон на инструменти е края на зимата и пролетта, когато голямата част от евентуалните купувачи излизат от зимната финансова недостатъчност и няма излишен лев.
5.- Меренджеи ги боли фара - взимат убава заплата и не ги вълнува, че могат да продават в два-три повече инструменти/покрай тях и друго/.
6.- ако не беше тая тема, изобщо нямаше да знам за Парксайд, при първото ми влизане видях едно нищо - Билла и Кауфланда са по-добре подредени и с повече стока... А пък „life“ в Троян ми хареса повече от тия немските...
7.- Ремонтирах две маркови машинки набързо -след диагнозата, че на едната е прецакан редуктора, а на другата е лагер на мотора/винтоверт 14.4 на Бош с лагери на моторчето?/ май нямаме никакви сервизи за инструменти...
Явно имам вълшебна грес...
cholev - майстор
jekasus написа:
..
Конспирацията за Чолев най ми харесва/4/ :-D ...
Напротив- знаят че си имам всичко и затова не се натегат :-D
Е от един саблен 20в, и 12в винтоверт няма да се откажа.
Колеги всичко останало го имам и не ми требват изкушения :-D
Доволен съм, че няма инструмент и така икономисвам :razz:
И вие доволни, че ще си купувата марков инструмент :lol:
jekasus написа:
..
....
6.- ако не беше тая тема, изобщо нямаше да знам за Парксайд, при първото ми влизане видях едно нищо - Билла и Кауфланда са по-добре подредени и с повече стока... А пък „life“ в Троян ми хареса повече от тия немските...
..
Странно е че само с един магазин не става.
Например капсули нестле кафе само в Била и Кауфланд
Храна за котарака от Кауфланд (не ще да яде от другите)
Тоалетна на котарака от Лидл
Вино Лидл
Патешки бутчета, шийки от Кауфланд
Водка Кауфланд
Бира Лидл
Месо Лидл
и.т.н (все Лидл)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: