• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kaptagona - специалист
съб дек 22, 2018 8:53 pmpreslav написа:
съб дек 22, 2018 8:33 pmkaptagona написа:
Ето това е.IMG-754a463e45516e9746504b245a228601-V.jpg
Преди малко говорихме - мисли къде може да има батак. Всичко ти е на "бързи"
връзки, всичко може да бъде проверено. Не виждам на снимката какво има в дясно от манометъра - колектор, 4 връзки и после тръба отиваща надолу, но къде точно не се вижда.
това са двете тръби от печката.
kaptagona - специалист
съб дек 22, 2018 9:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
И кво е тва, снимка на нещо сътворено по трудово, което няма причина да не работи адекватно.
Тя е някъде другаде, не на снимката.
Пресли, набутваш се.
По скоро трябва да питаш на къде водят тръбите от затворените кранове.
Инак е повече от ясно. Студен колектор– връзка с вход каминка.
тръбите от затворените кранове водят към боилера но тои е спрян и си работи само на ток.
kaptagona - специалист
И кво е тва, снимка на нещо сътворено по трудово, което няма причина да не работи адекватно.
Пресли, набутваш се.
за смелите и за умните съм дал телефон и условия.ако на някои му стиска да се обади. но до сега го направи само един човек. иначе на приказки разбрах всички сме маистори.
preslav - майстор
съб дек 22, 2018 9:11 pmkaptagona написа:
това са двете тръби от печката.
Да, но не се вижда кои кранове е затворил маИстора, а и тоя "джоб" дето прави тръбата към долния колектор ме притеснява - нали се сещаш какво се събира в колектора на канала на мивката?
andy_forresite - майстор
Къде отива тръбата наляво от манометъра? Пусни си крана към бойлера. Не е оправдано да имаш такава камина и да полвате БГВ на електричество.
съб дек 22, 2018 9:21 pmkaptagona написа:
Пресли, набутваш се.
за смелите и за умните съм дал телефон и условия.ако на някои му стиска да се обади. но до сега го направи само един човек. иначе на приказки разбрах всички сме маистори.
Момче, за последните десетина дни, с двамина оправихме проблемите. Има го документирано тука.
Твоята тема, с този проблем, стана прекалено тегава и много пишки се намесиха.
Ако беше чел внимателно и да беше се потрудил, се щеше да отсееш няколко.
С Пресли не ни набърквай, чи ши се убъркаш.
Успех!
kaptagona - специалист
съб дек 22, 2018 9:27 pmandy_forresite написа:
Къде отива тръбата наляво от манометъра? Пусни си крана към бойлера. Не е оправдано да имаш такава камина и да полвате БГВ на електричество.
тръбата наляво утива към крана за пълнене. 4 човека се къпем и камината не ни смогва. но не е това проблема.
bmahob - майстор
съб дек 22, 2018 7:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
Еспейса е твоя човек.
И другия, с Алфата, че ми е трудно да го въз....то няма такива имена, ма....
Аз няма как да помогна освен ако помогна с нещо по наблюденията на моята камина , аз съм обикновен юзър като колегата, а името като го напишеш с големи букви ти става ясно ВМАНОВ(Венцислав Манов) :-D не знам на мене манометъра и на снимките на всички от сръбския форум е на топлата вода на тръбата изход от печката на не повече от метър от нея! Това съм забелязъл :? Не виждам у филтър имаш ли?
съб дек 22, 2018 9:52 pmbmahob написа:
... а името като го напишеш с големи букви ти става ясно ВМАНОВ(Венцислав Манов) :-D...
Здрасти Венци! Приятно ми е– Трифон.
bmahob=бмахоб– БМАХОБ
Нищо общо, ма важното е ти да си го разбираш.
И другите работи да ти се разбират!
bmahob - майстор
съб дек 22, 2018 9:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб дек 22, 2018 9:52 pmbmahob написа:
... а името като го напишеш с големи букви ти става ясно ВМАНОВ(Венцислав Манов) :-D...
Здрасти Венци! Приятно ми е– Трифон.
bmahob=бмахоб– БМАХОБ
Нищо общо, ма важното е ти да си го разбираш.
И другите работи да ти се разбират!
Ха това ми е ник от 18годишен bmahob като го напишеш с caps lock BMAHOB/и на латиница и на кирилица става едно :-D и на мен ми е приятно.... Ма на колегата хич не му е до нашите запознанства
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

Тема "Манометър за налягане на вода в затворена система." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: