Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Да, изрових го и него http://www.lidl.de/de/parkside-doppelsc ... -a1/p37874 Като се вгледаш си личат лупите.
profesionalist_wood - майстор
Тц
Ето как изглеждат лупите viewtopic.php?f=54&t=38466&start=20
kr1100 - майстор
kozl написа:
Любопитно ми е как е брониран маркуча на лидълската. На непрофесионалните Кархери е с текстилна оплетка и много трябва да се пази от пречупване и настъпване. На професионалните е с телена мрежа.
.
Не е брониран и гадно се навива като го разпънеш докрай.Ако не оправяш осукването тръгва да се пречупва. Освен това с манивлата трбява да се внимава много - прищипва кожата.
Фитилчо - майстор
Зная един сайт, в англия, който продава афтър маркет маркучи , пистолети и тнт за водоструйки

Около 200 лева излизат - 10 м мъркуч- индустриален от тези за хидравликите на багерите, пистолет с предна метална част - бърка се лесно по всякакви дупки и е под ъгъл отпред, много по удобно и пистолет за пяна, от тези дето тука в магазина на Керхер на К. Величков ги продават по 270 лева - едно към едно е пистолета за пяна :lol: :lol: :lol:

За 16 паунда си купих Керхер К5.55 140 бара, 570 китра в минутас отчупен захват за маркуча за високото налягане... той е на резба и се сменя и струва 15 паунда

Ето я водоструйката готова пълен комплект :wink:
profesionalist_wood - майстор
Хм,някой правил ли си е експеримент да сложи маркуч от хидравлика на строителна машина на обикновена водоструйка :? Доколкото знам,те са много дебели и тежки но имат метални преходници с резби,някои с заключващ накрайник и да се преработи да се включи към обикновена водоструйка?
kozl - майстор
Аз като лаик пробвах и стегнах маркуча към щуцера със скоба за автомбил. Пуснах водоструйката и плюв маркуча излетя от щуцера. Сложих две скоби - същото като с една скоба. И после го занесох да го кербоват в сервиза на Кархер.
phantom_ - специалист
profesionalist_wood написа:
Хм,някой правил ли си е експеримент да сложи маркуч от хидравлика на строителна машина на обикновена водоструйка :? Доколкото знам,те са много дебели и тежки но имат метални преходници с резби,някои с заключващ накрайник и да се преработи да се включи към обикновена водоструйка?
Става не е проблем.Дори за Керхера си имат накрайници казваш колко метра маркуч искаш и нямаш проблеми :wink:
vasko9999 - специалист
Нещо и аз се навивам за водоструйката.Има доста писано за нея в vwclub.bg-там направо "златна" я изкарват.Погледнах и малкия модел PHD 100-пускан съответно за 99лв,като искам да помоля някои по-компетентен да пообясни заслужава ли си голямата пред малката парите защото за 222лв. ще купя ДВЕ малки. Ще се ползват главно за миене на автомобил(два три пъти в месеца)
mitko64 - майстор
Цената и отговаря на тази в най- скъпият Lidl в Европа- малтийският(111евро). И пак са се смилили в сравнение с предните пъти, тогава беше 239лв(в Германия 99евро). Иначе мисля няма да намериш по- евтина на 150 бара и алуминиева помпа. Но всеки си решава за него си.
dadko - майстор
Ползвайки я 3-4 пъти в месеца за миене на автомобила- за половин година си е избила парите, спестявайки ти от автомивка. А ще я ползваш доста по- дълго време...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: