Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Lisko - майстор
Малии, това с какви нано-карбоно-фибри трябва да е, че да не се хсчупи ?

Ето страница с повече инфо за тоя красавец: http://www.yankodesign.com/2013/10/17/t ... of-biking/

Мноо мерцедесови спици :)

Обаче, като човек, който кара колело редовно (от къщи до работа и обратно) не мога да спра да се удивлявам и възмущавам на дизайни в които кормилото е на или под нивото на седалката. Това е безумие просто. Аз не съм състезател, искам да съм комфортно изпъчен гаче ли карам Харли, а не все едно ще финиширам на Тур дьо франс.
sasko12345 - специалист
еквивалента на този двигател е 80-100 кубика бензинов така че незнам дали ще грее
ESPACE - майстор
Да грее, колко да грее. Зависи от това на каква реална мощност ще го експлоатираш и какво му е КПД. Иначе е звяр тоя двигател.
hi4kok - напреднал
Здр.Колеги.Искам да попитам от къде може да си взема тротъл за колелото или ако някой има в излишък моля да ми пише на искрено и лично съобщение.
sasko12345 - специалист
продавам 2 електроспирачки за 10лв
Ради Тодоров - специалист
Преди две години установих ,че са излишни.Някой друг да е стигнал до това заключение?Ама като се замисля май някоя блондинка ще си умре от кеф да натиска тротъла и спирачките едновременно.
sasko12345 - специалист
не са излишни ако имаш подходящ ноктролер
tonyboy - специалист
На това на снимката в началото на страницата как ли ще му стои китайски хъб мотор ? :)
evparts.alle - специалист
И от мен нова конфигурация (скалъпих нещо за да мога да карам за сега).
Край! Идеята ми е повече въртене и по-бавничко!
:lol:
Ама едва ли...

Изображение

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: