Добре аз неправилно съм се изразил, от бързане, сега да уточним с тоя буфер тествахме Слама, ватата сме я тествали на един по малък съд вътре в цеха и не сме слагали 1 метър а 40 см и като знаеш резултата може да се изчисли и за каквито искаш дебелини.
Но методиката не се смята топлинни загуби като взимаш за база само външната площ на изолацията, защото вътре площта на буфера е много по малка: saraneron се изразява по добре:
а долу обяснено с графика , дано се разбира какво имам предвид: Вие смятате все едно и вътрешната площ на буфера е 54м2 както първата графика, а не е така.
Но методиката не се смята топлинни загуби като взимаш за база само външната площ на изолацията, защото вътре площта на буфера е много по малка: saraneron се изразява по добре:
Разликата 70 градуса не е м/у повърхноста на изолацията която е 54 м2 ,а е само 6м2Ей това имам в предвид, цитирам се
...което продължавам да твърдя че не е така, виждаш че като зададеш площ на отдаване 54м2 и загубите са почти 10 пъти по големи, а то в реалноста не е така, щото вънка ватата може да има площ54м2 но вътре буфера си остава 6м2 и чрез тези 6м2 предава топлина към изолацията....
а долу обяснено с графика , дано се разбира какво имам предвид: Вие смятате все едно и вътрешната площ на буфера е 54м2 както първата графика, а не е така.