• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 41
Всички въпроси за вилата.
VLADO66 - майстор
Стига да го направиш съгласно чл. 47 от ЗУТ/3м. отстояние от границите на имота/ няма да имаш проблеми,НО това е за лични нужди.Ако е примерно за хотел ще е ходене по всички процедури.
bulhomes2 - майстор
Трябва да имаш разрешително за строеж от общината. Проекти не са задължителни.
piron45 - майстор
VLADO66 написа:
Сега да не го сядете че басейна е незаконен :-D
О не, възхищавам се на работите на Стив.Щом се разбират с комшиите защо му е да се разправя с бюрократи. Просто се учудих че оградата е върху стената на басейна, но щом е такова решението.
Но басейна е страхотен, жалко че двора ми е малък и няма как да си направя и аз такъв.
stiv1961 - майстор
В събота или неделя ще снимам цялата ограда между мен и комшиите. И нашия двор е малък, но заделих едно кьоше за гьола :-D
STO-YAN - специалист
Здравей адаш!
Всичко, което твориш го правиш с много мерак и е много добре изпипано! =D>
За себе си аз и толкова не съм направил! Наслаждавам се от сърце на всичките ти творения! Успех и в бъдеще! :supz:
stiv1961 - майстор
:butthead:
STO-YAN написа:
Здравей адаш!
Всичко, което твориш го правиш с много мерак и е много добре изпипано! =D>
За себе си аз и толкова не съм направил! Наслаждавам се от сърце на всичките ти творения! Успех и в бъдеще! :supz:
Благодаря, повечето неща, които правя са благодарение на форума, в частност на вас =D> Да сте живи и здрави :supz:
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
В събота или неделя ще снимам цялата ограда между мен и комшиите. И нашия двор е малък, но заделих едно кьоше за гьола :-D
Пролетта заделих 12м2 за клетка на кучето от градината, има още 15-тина квадрата градина в която се разполагат жената и тъщата, ако я взема за басейн ще ме удушат някоя нощ :lol: Пък от градинката и аз се облажвам с мерудийки :partyman:
bulhomes2 - майстор
piron45 написа:
... в която се разполагат жената и тъщата...
Моите съболезнования :heart: :prayer:
stiv1961 - майстор
piron45 написа:
Пролетта заделих 12м2 за клетка на кучето от градината
Ми той гьола ми колкото клетката на кучето :-D
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
Ми той гьола ми колкото клетката на кучето :-D
Така е, но дилемата ми е нерешима за момента. Пробвал съм се градинката да я затревя под предлог, че ще си играят внуците, но не ми се получи :? :lol: Веднага ме контрираха, че още нямаме внуци и не се знае кога ще дойдат. Малкия син учи в Германия, а и за сега дъщерята ми остави кучето / красиво Хъски/ като замина преди година за Дубай. Успях да извоювам клетка за кучето лесно, защото пролетта цялата градина беше в землянки :lol: За басейн ще трябва да пускам тото, та да си купя вила :)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: