Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Цветомир Димитров - специалист
Първата бутилка беше макълък масло,след това ползвам ls+,доволен съм.
https://andreev.bg/%d0%bc%d0%b0%d1%81%d ... sqvarna-1l
Имам чувството, че ако продължа да търся, ще ми предложат бутилка подарък.
емовлаха - специалист
съб апр 15, 2023 9:49 amЦветомир Димитров написа:
Първата бутилка беше макълък масло,след това ползвам ls+,доволен съм.
Ако умееш да четеш ще рабереш разликата от твоята коса и Хускварна 553. https://www.stihl.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE ... S-261.aspx Тримерна глава 700гр. Тегло и кубатура колкото твоята, в помоция е, със допълнителни неща. Гледай и сравнявай :)
Дали не чете - 400лв отгоре?
С това ще събори полята, а подаръка масло може да подари на конкуренцията.
Аз го наливам в някой нафтов резервоар.
Не ги ща тия щилки,иначе съм ги разглеждал и аз,просто съм болен фен на хуска :)И Олео мак не признавам,нищо друго не признавам .:P
емовлаха - специалист
съб апр 15, 2023 2:32 pmЦветомир Димитров написа:
Не ги ща тия щилки
Ще ти споделя нещо. Миналата година като купих косата тамън я бях извадил от кашона на двора, 2 аверчета минават по пътя виждат мен и косата , отворена портата и влязоха, и двамата се занимават с косене, все ги базиках че ще си купувам евтина китайка и им свалям цената на косене, та влизат и се базикат. Знаеш ли, че оплетоха граматиката като видяха косата, пипаха щанга, редуктор видяха марката и модела , извадиха се телефони нет сърф. цъкане със езици . Единия каза купувам си Щил 491 другия 561. Аз не мога да зацепя какво се случва . Стреснаха се, че ще им отмъкна клиентите. Успокойх ги, че нямам такова намерение, нямам и време. Почерпих за придобивката и така. Олео Мак не се спомена нито която и да е друга марка. Фенщината ще ти обира трохите оставащи от Щил. Това ти е трети сезон. явно и преди това си косил със китайка, развивай се, купи си едни тапи като косиш , слушай си музика, ще имаш връзка и със ало-клиент, като вървиш по-пътя гледай ти къде си косил, Щил и китайките. Сравни като качество. Направи си сезонни пакети като цени за количества косене на клиент 2-3 и т.н , купи си всякакви машинки за подръжка на храсти, райграс, моторен трион. Да има да ти капе. Населеното място ти е прилично. Миналата година ако не бъркам съм минавал от там и има живот
съб апр 15, 2023 4:10 pmемовлаха написа:
Назначен си за Генерален мениджър. Вменямам ти правомощия по големи от на Президента на Фирмата, т.е Аз.
За сега си само Почетен.
Емо,извинявай не уточних-щилките са на кметството,а 100%(всички)колеги са най-много с dawoo 52 и другите китайски.Само аз съм с нещо като по-качествен инструмент.По-голямата част от клиентите ми са хора,които не са тук а в София да речем.Почти никой не държи да се коси често,а по скоро да не се изпуска двора съвсем и по тази причина ми се иска мощния 553rs.за 545rx няма смисъл...
емовлаха - специалист
съб апр 15, 2023 4:59 pmЦветомир Димитров написа:
Разбрах те :) Обмисляй си нещата и както си прецениш. Реално ще имаш 4см горница на косене Т45х и не лоша мощност. Щом твоята е почнала сезон 3 мисля, че няма да имаш ядове със 553 но започваш от 0. Старата ти носи доход и вероятно ще ти помогне за покупката. Слабите места, ако има такива може да ти ги каже някой който ползва такава коса. Трифоне, нямам време за такава неща. Летя по-празници и задачи. Весело искарване на Великден!
съб апр 15, 2023 6:13 pmемовлаха написа:
... Летя по-празници и задачи. Весело искарване на Великден!
Това е най якото.
Христос воскресе!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: