пет дек 27, 2019 8:27 pmlov написа: Забравете го вече този Sparki. Скъпо евтино няма значение. Покойник е от 2 месеца. Сладки спомени за минало време.Ми запали му свещ.

Въпроса беше каква е разликата в себестойността при по марковите машини от този вид.
А това дали завода го има или няма ич ми не е. То в нашата Държава скоро и завода за кисело мляко ще фалира.

пет дек 27, 2019 8:34 pmplamen6703 написа:Или твоят е кофти, или ти не го ползваш по предназначение.пет дек 27, 2019 8:22 pmPassa написа: и е достатъчно мощен да обработваш и изпилиш каквото искаш.Ихаааа, Алиса в страната на чудесата![]()
Може да изпили каквото поиска освен това, което не може да се изпили с него.
Става без проблем за рязане на капсуловани кутии на такива и други зарядни да се отварят за ремонт, за по-сериозни работи също става ама друг път!
19158o-800x800.jpg
Ако пилиш диаманти, титаниеви стомани или волфрамово-карбидни сплави може и да се опрат на шлайфа. Но за нормално твърди метали и ПВЦ няма проблем. Поне аз не съм срещнал такъв. Ползвам го за пилене и шлайфане, не за стартиране на двигатели.

Все пак това е високооборотна машина и незнам какво се очаква от нея да прави.
С това борче от снимката което си показъл би следвало да се обработват меки дървесни материали.
Едит.
Алиса не съм я срещал тук. Само заека.