Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
пет дек 27, 2019 8:27 pmlov написа:
Забравете го вече този Sparki. Скъпо евтино няма значение. Покойник е от 2 месеца. Сладки спомени за минало време.
Ми запали му свещ. :wink:
Въпроса беше каква е разликата в себестойността при по марковите машини от този вид.

А това дали завода го има или няма ич ми не е. То в нашата Държава скоро и завода за кисело мляко ще фалира. :wink:
пет дек 27, 2019 8:34 pmplamen6703 написа:
пет дек 27, 2019 8:22 pmPassa написа:
и е достатъчно мощен да обработваш и изпилиш каквото искаш.
Ихаааа, Алиса в страната на чудесата :lol:
Може да изпили каквото поиска освен това, което не може да се изпили с него.
Става без проблем за рязане на капсуловани кутии на такива и други зарядни да се отварят за ремонт, за по-сериозни работи също става ама друг път :cool: ! :partyman:

19158o-800x800.jpg
Или твоят е кофти, или ти не го ползваш по предназначение.

Ако пилиш диаманти, титаниеви стомани или волфрамово-карбидни сплави може и да се опрат на шлайфа. Но за нормално твърди метали и ПВЦ няма проблем. Поне аз не съм срещнал такъв. Ползвам го за пилене и шлайфане, не за стартиране на двигатели. :lol:

Все пак това е високооборотна машина и незнам какво се очаква от нея да прави.
С това борче от снимката което си показъл би следвало да се обработват меки дървесни материали.

Едит.
Алиса не съм я срещал тук. Само заека. :wink:
lov - майстор
То не може да става и на въпрос за сравнение по причина различната конструкция в опорните лагери на шпиндела. Да не говорим и за мощностите.
cholev - майстор
пет дек 27, 2019 12:42 pmkozl написа:
..
Cholev изглежда е с най-мноо опит с флекса от писателите в темата :?
Опита расте. Купих си новата версия :-D
Е готино изглежда и не устоях.
Е гаранция бол. И да стане нещо...
За сега всичко е ОК, но само проби. Зимата няма проекти еле пък по празниците. Турил съм го на библиотеката заедно с перформънса перфоратора, а от утре и перформънс бормашината и ги развъртам докато пия водката със салата :-D
radius - майстор
Ти верно не си у ред :lol:
nikolov333 - майстор
Напротив.. в тях е у ред до у ред.. :-D :lol: :lol: :partyman:
Chefo77 - майстор
пет дек 27, 2019 10:47 pmradius написа:
Нормално, дехидратацията води до разкисване на мозъчната кора и/или до психически отклонения ...

Чолев, шега ... ама верно не си у ред :lol: :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет дек 27, 2019 11:33 pmChefo77 написа:
пет дек 27, 2019 10:47 pmradius написа:
Нормално, дехидратацията води до разкисване на мозъчната кора и/или до психически отклонения ...

Чолев, шега ... ама верно не си у ред :lol: :lol: :lol:
Щото не сте чували за моите шевни машини :-) Що да не прави Чолев, каквото си иска? Аз не виждам, да е нещо настоятелен, да навира... Кефи се и може - купува. Ще стигна и по-далече :-) Имам някаква смътна увереност, че доста хора пазаруват, ама си траят
Весели празници и по-умерено я карайте
zz_stefanov - майстор
n_a, дай снимки на твоята колекция от шевни машини.
Моята е скромна. само три които все нямам време да реновирам. :)
kozl - майстор
За тая тема поне една да е от Лидл :roll:
turbocharged - специалист
пет дек 27, 2019 2:42 pmplamen6703 написа:
Тук изобщо не става дума за професионално ползване. Машината не става за това на снимката и за това ще я върна обратно.
Виждам, че си мераклия и ти се иска да я купиш, изобщо да не те спира това, че я връщам обратно и дори не събирай чужди мнения, купувай и пробвай, може да се окаже, че за теб ще ОК и ще си доволен. :partyman:

pic.jpg
Ако това борче е карбидно с 6 мм опашка и пилиш стомана шлайфа на лидъл ще спре с него. Ако е с 3.2 мм опашка няма да му стигнат оборотите. За такива борчета най-добре на въздух да е шлайфа, обаче си искат компресор с голям дебит. Аз ползвам много такива пневматични шлайфчета, но за вкъщи си купих този електрически от лидъл. Не е зле машинката за пилене с големи шмиргелови борчета и телени четки.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: