Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
xway написа:
mitko64 написа:
Това някаква местна разпродажба ли е? Иначе си има всичко- куфар, безключов патронник, секач, свредла. Верно е слабичко, но е по- добре със сигурност от ударна дрелка. Би трябвало да пробива с по- малките диаметри без проблем.
Да, локална промоция в новия Лидл на бул. Източен в Пловдив. От понеделник до изчерпване на количествата. Иска ми се да си купя перфоратор, и се чудех за този, но по-скоро ще изчакам да пуснат някой ден по-големият вариант.
По- големите варианти са с двойна цена. По спомен 111лв и 120лв.
xway - напреднал
Намерих му точния модел IAN 90883 HAMMER DRILL PBH 440 A1 и съответно ръководството му - http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... ERFORATEUR

Ще отида да го видя на място (ако има останали бройки :) ) и ще преценя дали да го взема.
profesionalist_wood - майстор
слабичък е....
jekasus - майстор
profesionalist_wood написа:
слабичък е....
Но ще върши работа за вкъщи, имам Бош PBH 2000, който е с мало по-добри данни.
profesionalist_wood - майстор
става за серийно пробиване на камъчета и костички за бижутерия по принцип ама това е голямо за такъв вид дейност но аз например му слагам шланг на моя и става като зъболекарска бормашина
kr1100 - майстор
KingLin написа:
Ох бе много и се надъхвам на водоплювката ма не мога да се реша... Или ма спирайте или ма надъхвайте :lol:
Вземай докато има. На бул Република с/и кауф а -днес имаше 3 /вече 2.
Днес като миех ми дефектира турбодюзата. Спука се 1 ф -пластмаса в/у която трие сачмата. отидох с дюзата/ върнаха ме за цялата машина. Имаше още почти 2 месеца гаранция.
Вече съм с чисто нова модел Д ? не знам кой номер / А1 е старата/

@Tiger221 да . По-горе писах ,че отидох само с турбодюзата.
Последна промяна от kr1100(стар) на вт мар 03, 2015 4:13 pm, променено общо 3 пъти.
Tiger221 - специалист
kr1100 написа:
Днес като миех ми дефектира турбодюзата. Спука се 2 ф пластмаса в/у която трие сачмата. отдиох с дюзата/ върнаха ме за цалата машина. ИМаше още почти 2 месеца гаранция.
Вече съм с чисто нова моде Д ? не знам кой номер / от А1 старата/
Не ми стана много ясно,заради една дюза ти смениха водоструйката ли,колега?

Аз искам да попитам,тези помпите за източване на гориво бива ли ги : http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2012%20A1
И как се справят с маслото.
xway - напреднал
xway написа:
Намерих му точния модел IAN 90883 HAMMER DRILL PBH 440 A1 и съответно ръководството му - http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... ERFORATEUR

Ще отида да го видя на място (ако има останали бройки :) ) и ще преценя дали да го взема.

Взех го ... на място нямаше как да го отворя.
Това което ми направи впечатление, след отварянето:
-тегло около 2 кг.
-неизвестна марка - "Hammer Drill"
-на външен вид самият уред и принадлежностите му приличат на лоша имитация

В близките месеци ми предстои да го изпробвам как ще работи, това което ме спира да го върна веднага е гаранцията която дава магазина.
fore - майстор
Колегата по горе, Професионалиста Горски ти е написал- става за фина работа само. Аз имам подобен Елтос. Удара е реализиран със съчма. В сериозен бетон само топи видията. Разиката между двете е че моят е стар Елтос и скоро го ревизирах - само патрона смених, другото беше ток. Та Лидълката колега едва ли ще се окаже толкова корава във времето.
bulhomes2 - майстор
Tiger221 написа:
Аз искам да попитам,тези помпите за източване на гориво бива ли ги : http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2012%20A1
И как се справят с маслото.
2-3 пъти си сменям маслото с нея. За мързели е (като мен). Работи си. Мисля тоя път вече е наложително да го източа през пробката. Малка недомислица е, че маркуча, който трябва да пъхнеш в дупката за шиша за маслото е маркуч, а не тръбичка. Но нямах под ръка тръбичка, та го вързах за една по-дебела права тел и така кара...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: