Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
От мотане за малко да изтърва последната водоструйка. Взех последната в Лидъл Възраждане като преди това ходих до тоя до зеленчуковата ама нямаше вече :) Във владиславовския не съм проверявал. Предстои тестване като си раззимим дворната чУшма :weedman:
kozl - майстор
Аз закупих един маркуч удължител за цели - резерв на моя маркуч на Кархера. Едната приставка стана за към водоструйката, но към пистолета не става. Ще трябва да си търся приставка за към пистолета, но и идея нямам от къде.

А има ли някой да ползва елекробръсначка Ремингтън от Лидл и отзиви за нея?
themask - специалист
Ако ги бяха направили съвместими с керхера, сигурно доста щяха да си увеличат продажбите, ама на...
lov - майстор
kozl написа:
Аз закупих един маркуч удължител за цели - резерв на моя маркуч на Кархера. Едната приставка стана за към водоструйката, но към пистолета не става. Ще трябва да си търся приставка за към пистолета, но и идея нямам от къде.

А има ли някой да ползва елекробръсначка Ремингтън от Лидл и отзиви за нея?
В комплекта трябва да имаш 2 прехода и щом единия ти е станал и си го включил към водоструйката с другия няма как да не подвържеш двата маркуча един към друг.
kozl - майстор
Нямам за цел да снаждам 12 метра маркуч. Целта ми е като се скапе оригинала да го заместя с удължителя от Лидл.
Сега се връщам от Лидъла с нова придобивка - циркуляр за 75 лв. Ма много им бяха раздърпани кутиите, сигур са ги докарали от другъде. И два намалени спрей-лак за по 3,50 лв/бр.
М-у другото на Лиу Айер има още към 3 водоструйки и доста маркучи за отпушване на канал.

Нещо за РЕМИГТЪН електробрадва :?
fore - майстор
Какъв е точно циркуляра колега ?
kozl - майстор
Ръчен 700 W диска май е Ф125 мм.
fore - майстор
Ама за дърво ли ???

В нашият Лидъл ей сега имаше 5 Водоструйки, но такива циркуляри -Йок.
Тази водоструйка ми се вижда скъпа ?!

Има ли още циркуляри колега в твоя Лидъл и кой е той ?

Дай ми линк да видя циркуляра на снимка, че ми трябва за Вилата един.
kozl - майстор
Те снимка
Прикачен файл:
Parkside Circular Saw_1.jpg
От Лидл на Луи Айер. И диаметъра на диска е Ф110 мм.
dundi - специалист
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... bg&page=21
Много благинки планират ама кога ще дойдат, пак ще ги изсипят наведнъж и ще се чудим кое да купим :-)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: