• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
phantom_ - специалист
съб яну 19, 2019 4:43 pmphantom_ написа:
Целта ми беше да направя горелка която може да гори и много и малко пелети без да се задръства,
Това съм писал в първото си мнение.Както виждаш ако има проблем допълвам.Трудно е на 6кв да подържа огъня и едновременно да се самопочиства.А това като ми се обади го спести и не ми го каза,аз трябваше да отгатна от какво гасне. Това ще го отстстраня като проблем във следващия си проект който е в ход.
МИРАЖ - специалист
Стайния термостат за малки квадратури под 120 квадрата е задължителен! Системата работи по икономично и коректно, тогава температурата на водата се задава 80° котела стои по чист, няма кондензи, налепи..........
Подкрепям.
За тия "проблеми" ортуваме и н другата тема, вече бая време.
Някои още не могат да го разберат и си развиват собствени теории, други си промениха лигавите настройки и са доволни.
phantom_ - специалист
Те така да ви представя и най новия проект,но още е прототип.За серийното пройзводство :wink: ще е с по дебело супло (4мм) това е с 2мм.

filmatoplo - майстор
Ай честито ,ами тя си е като досегашния модел -какво е новото.
phantom_ - специалист
4мм супло,по късо с 7см(по компактни размери)и тук се движи само долната скара а горната е плаваща и се стърже във долната.може да се зададе половин цикъл на почистване за да не изгася при горенето на по малки мощности.
От месец Октомври използвам горелката. След като нагодих настройките няма никакви проблеми със горенето на ниски мощности (6,1KW). Гори само слънчоглед и затова всяка седмица почиствам котела, а покрай него чистя и скарите на горелката което отнема допълнителни 5 минути. Адмирации, че се опитвате да подобрите продукта въпреки, че и в момента работи супер.
Прикачен файл:
IMG_20191223_201130.jpg
IMG_20191223_201130.jpg (73.73 KиБ) Видяна 2167 пъти
Прикачен файл:
IMG_20191028_185149.jpg
phantom_ - специалист
Радвам се че сте доволен :) А вие ли си я монтирахте,че малко шнека не е позициониран много добре,и е възможда да задръсти маркуча.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: