gogo7777 написа:ИЗА-та, тези на Драгозов и АИГ, Вики Б......и звяра ба Форето.Вики Б нямат представител тук ! А пък и тяхната конкуренция бе убита още в зародиш,китайски клонинги били и какви ли не други негативи сипеше Пансим по отношение на тази марка!А това вероятно ти е известно че се нарича нелоялна конкуренция или по нашенски казано плюене!
nikolson написа: Направо не знам, от къде да започна.Декларираш, че не си се интересувал от "теста", а правиш обобщения. За каква конкуренция да говорим? Освен тези машини, друга нямаше. Хайде, ще повдигна малко завесата. Машините се справиха от "прилично нагоре" в диапазона 80-110 ампера. Не еднакво, държа да подчертая. Това е моето непрофесионално, но абсолютно неутрално мнение. Какво може електрожен от 200, или 1000 лева? :duno:Ми недей да започваш ,направо спри! Ти сам човъркаш постоянно по тая тема, после друг ти е виновен !Така,... като за последно уточнявам че не съм се интересувал и не съм имал намерение да идвам на никакви тестове!НО какво лошо има да се интересувам от резултатите от тях!
Вярвам че вече разбра ,....и ще спреш да човъркаш по въпроса !Както и аз разбрах че резултати няма да има, и винаги при покупка на електрожен ще хвърляме боб!