Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
kuger - майстор
Всеки "дърпа" за насъщния, разбирам го. Аз окончателно спирам да чета темата /стига някой да не ме натовари/. Имам си машинка, доволен съм, а вие си се дърляйте на воля, няма да ми промените мнението!

пп: Търся си маска! Елементарна, която върши работа.
kalpev - специалист
dragozow написа:
...Днес гледах едни комплекти битове на Hitachi при мен, от десетина вида бяха произведени в 5 - 6 държави и нито едни не бяха от Япония.
BTW, неотдавна си купих от магазина ти комплект от дългите битове на Хитачи, но с тия командировки нямам време даже да ги пробвам. Дано съм уцелил по-правилната държава (май произход Германия) :)
При всички положения, със спорадичната им употреба от моя страна, ще ми изкарат дълго време. Иначе, изглеждат добре като изработка и кутията им ми е удобна.
koveslav - майстор
kuger написа:
Всеки "дърпа" за насъщния, разбирам го. Аз окончателно спирам да чета темата /стига някой да не ме натовари/. Имам си машинка, доволен съм, а вие си се дърляйте на воля, няма да ми промените мнението!

Искаш да върнеш темата назад,в тъмната и част ли? Кое точно те подразни и защо смяташ,че някой има идея да ти промени мнението?!Напротив.Просто не намираме смисъл да плюем по която и да е машина от тези които сме пробвали.Но и обратното-когато някой не е пробвал в действителност работата с някоя машина,просто няма право на каквото и да е мнение за нея!!!
Но все пак не трябва и да се забравя,че всяка от тези бюджетни машини за които говорим тук си има и по доста трески за дялане,така че е добре всички да я карат по-спокойно и да спазват добрия и толерантен тон.Няма истински шампиони между тях-това е истината.Прекалените раздувки стават накрая лоша реклама.
kuger - майстор
koveslav написа:
kuger написа:

Искаш да върнеш темата назад,в тъмната и част ли? Кое точно те подразни и защо смяташ,че някой има идея да ти промени мнението?!Напротив.Просто не намираме смисъл да плюем по която и да е машина от тези които сме пробвали.Но и обратното-когато някой не е пробвал в действителност работата с някоя машина,просто няма право на каквото и да е мнение за нея!!!
Но все пак не трябва и да се забравя,че всяка от тези бюджетни машини за които говорим тук си има и по доста трески за дялане,така че е добре всички да я карат по-спокойно и да спазват добрия и толерантен тон.Няма истински шампиони между тях-това е истината.Прекалените раздувки стават накрая лоша реклама.
Не дърпам назад Писна ми да чета кой, колко е голям, просто спирам да чета, това е! Аз си направих избора, кой какво ще каже ми е през......
RgIvoD - помощник
pansim написа:
Приятно гледане!
https://youtu.be/UFFtEFC0xGc
На мен лично много би ми се искало да видя снимки и клипове по от близо на последната версия на изата. Не като работа, която ме убедиха че е добра, а чисто като визия, много слабо е представянето в нета.
koveslav - майстор
RgIvoD написа:
pansim написа:
Приятно гледане!
https://youtu.be/UFFtEFC0xGc
На мен лично много би ми се искало да видя снимки и клипове по от близо на последната версия на изата. Не като работа, която ме убедиха че е добра, а чисто като визия, много слабо е представянето в нета.
Ами и на мен! Старата я видях и пробвах,искам да видя новата!Е,искам и да я пробвам,естествено!?
DMN - майстор
Абе какво толкова ви интересува тази визия, това да не е жена или кола бре :-D ? Вие ще работите или ще се снимате с този електрожен? :weedman:
Точно пък за подобен вид техника, никога не бих държал на външния й вид, а повече на това да е изпитана, и да работи дълго и качествено, и да ми е по джоба :) . Колкото и добре да изглежда един инструмент, скоро ще се очука и отърка от пренасяне или работа, тъй че...
agj - майстор
И аз не знам какво толкова се очаква?Вероятно чудеса ...но едва ли , :-D... нищо ново под слънцето!Електрожен като електрожен ,е вярно щял да заварява и с целулозни . и какво от това! Те хората на който им трябва по специална техника ще си намерят ,а едва ли ще опрат точно пък до тоя модел.Фирмите предпочитат марковите машини колкото и да са по скъпи.
RgIvoD - помощник
agj написа:
И аз не знам какво толкова се очаква?Вероятно чудеса ...но едва ли , :-D... нищо ново под слънцето!Електрожен като електрожен ,е вярно щял да заварява и с целулозни . и какво от това! Те хората на който им трябва по специална техника ще си намерят ,а едва ли ще опрат точно пък до тоя модел.Фирмите предпочитат марковите машини колкото и да са по скъпи.
Колега, ако за вас няма значение за какво си давате парите в това число и да платите "Марката" , то за повечето хора, които ги изкарват трудно, има значение и най дребният детайл... А и само факта, че изделието се ПРОИЗВЕЖДА от сънародник мен лично ме радва и бих го подкрепил с радост.
agj - майстор
RgIvoD написа:
agj написа:
Колега, ако за вас няма значение за какво си давате парите в това число и да платите "Марката" , то за повечето хора, които ги изкарват трудно, има значение и най дребният детайл... А и само факта, че изделието се ПРОИЗВЕЖДА от сънародник мен лично ме радва и бих го подкрепил с радост.
Купи си го бе колега,щом толкова ти трябвя електрожен за целулозни електроди!Вероятно тръбопровод ще си прекарваш !? :)

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: