Нека намерим най-тънките цени.
seeker - специалист
Да споделя, към 10.00 ч. в Лидъл - Кърджали имаше останала 1 бройка настолна бомашина.
profesionalist_wood - майстор
Ястреб Великолепни само за далавери мисли. :-D
kr1100 - майстор
silent написа:
...ремъчните колела са платмасарка....капака на ремъка също....
Силно изказване без основание.
Ако колелата са от полиамид са много. много здрави. Капака няма значение- все ще издържи на скъсан ремък. А преди да се скъса ремъка ще се ъува припляскане и тропане по капака.
kr1100 написа:
silent написа:
...ремъчните колела са платмасарка....капака на ремъка също....
Силно изказване без основание.
Ако колелата са от полиамид са много. много здрави. Капака няма значение- все ще издържи на скъсан ремък. А преди да се скъса ремъка ще се ъува припляскане и тропане по капака.
Прав е човека,може и да е полиамид,така е защото е изчислено че като се разбие колелото да не се повредят основни възли в машината. Вече в почти всички съвременни машини са така колелата-абрихт,щрайхмуси,стругове.....и са по-евтини от металните защото са си консуматив така или иначе
silent - майстор
вероятно ако бях казал че са метални щеше да е слабо изказване...
не знам от каква пластамаса са колелата..както и ти не знаеш....
Радвай се на машинката и толкова...ако се счупи счупи ще си врътнеш на струг две алуминиеви и си ти...
Аз не си падам по пластмасови задвижващи елементи....имам счупени машини заради пластмасово колело дало фира които не мога да ползвам нито мога да намеря резервни части..нито пък си струва да взъстановявам...
Този градски е вярно безскрупулна гад. Да беше изчакал поне да мине малко време, пък тогава да продава. Че и на такава цена! Сутринта в магазина в Тракия аз бях първия, след мен още един човек метна в количката една. Имаше към 8-10 бройки. Какво е станало после не знам, ама сигурно бързо са свършили.
Относно здравината на масата и шайбите - ами ако се скапят след време, в което се съмнявам при правилна експлоатация, врътвам едни алуминиеви както каза колега по-горе и готово. За маса също мога да си поръчам една стоманена плоча на лазер да ми изрежат и готово! Сега ще кажете "Ама тя ще стане златна!" Няма да е чак толкова скъпо при условие, че имам достъп до тези благинки :). Не смятам обаче че ще се наложи да се доработва каквото и да е. Просто казвам, че има алтернатива.
nikolson - майстор
Прикачен файл:
самоков.jpg
самоков.jpg (65.72 KиБ) Видяна 1556 пъти
Този от Самоков е бая нагъл. http://olx.bg/nastolna-bormashina-parks ... -i72643454

Прикачен файл

самоков.jpg
самоков.jpg (65.72 KиБ) Видяна 1556 пъти
До самоковеца във форума:

Ястреб! май си нагъл а? Ела да ни го кажеш в очите като си такъв отворко. Ела да кажеш в форума че си най- големия селски тарикат и имаш право да ни лъжеш....стиска ли ти? А? Ще си останеш с лаенето в продавалника. Продаде ли фрезите поне? Сигурно залежават в мазето или си ги раздал на бъмзитата в маалата за по 50 лв?. Изкарай да ги продаваш пред Голямата Чешма.....май не смееш да не си изядеш боя или да те линчуват....стиска ли ти?
Фитилчо - майстор
МНого готина снимка, буахахахахахахаха :lol: :lol: :lol:
Така по този начин се надява да събере парички за екскурзия до Дубай :-D
Самоковче недоносено,аз ще ти кажа кой е дръвник :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: