Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Ключовете са на OWIM, ако това е марката, пише още DIN3113A, което предполагам е някакъв стандарт.
Стойката за бормашина не ми хареса, тръбата е куха, а подвижната част още на нова е със страшен луфт.
mitko64 - майстор
Tези ключове на са същите като тези предлагани с лулите. Онези бяха 8 броя само гаечни, всеки с различни размери от двете страни и струваха около 10лв.
juvesan - специалист
Така... грабнах една бормашинка от промоцията... за парите си машинката има някаква "тяга"... Разбира се се познава хоби серията - с по-едро свредло пробива, явно машинката си върти , но се усеша опита на топлината да мине през корпуса... Основно имам 2 забележки:
- тоя превключвател за реверса изглежда невероятно нежен и много ме е страх доколко ще издържи, ако се налага да завиваш - отвиваш - т.е да го превключваш по-често
- партонника - голям ментак... то тези никога не са се славили, че са много добри, ама този нямам усещането, че затяга достатъчно добре и очаквам проблеми скоро .... :rolleyes:
Иначе Бива... за много малки по обем ремонти в къщи и за тази цена - това е лично мнение от 5 мин тестове..
dadko - майстор
Минах и аз тази сутрин. Един клиент разглеждаше стойката за бормашина. Не ми грабна окото. Менгеменцето- много афив. някакеса отливчица от алуминий или цам, с пластмасова дръжчица... слаба работа.
Ама да не съм валат- си взех шайби за полиране и един комплект ключове- да има.
mitko64 - майстор
juvesan написа:
Така... грабнах една бормашинка от промоцията... за парите си машинката има някаква "тяга"... Разбира се се познава хоби серията - с по-едро свредло пробива, явно машинката си върти , но се усеша опита на топлината да мине през корпуса... Основно имам 2 забележки:
- тоя превключвател за реверса изглежда невероятно нежен и много ме е страх доколко ще издържи, ако се налага да завиваш - отвиваш - т.е да го превключваш по-често
- партонника - голям ментак... то тези никога не са се славили, че са много добри, ама този нямам усещането, че затяга достатъчно добре и очаквам проблеми скоро .... :rolleyes:
Иначе Бива... за много малки по обем ремонти в къщи и за тази цена - това е лично мнение от 5 мин тестове..
Явно добрите стари времена отминаха. Когата пуснаха двускоростната, беше с Рьом патронник. Всеки гледа вече по- евтинкото.
Stefan_62 - майстор
Преди малко си заприходих една стълба от Лидл. Изглежда добре, но като я разопаковам и изпробвам тогава по-вече подробности. Пише, че е изработена от алуминий и подцинкована стомана.
Изображение
Изображение
Изображение
dadko - майстор
Stefan_62 написа:
Преди малко си заприходих една стълба от Лидл. Изглежда добре, но като я разопаковам и изпробвам тогава по-вече подробности. Пише, че е изработена от алуминий и подцинкована стомана.
Еми- честито и със здраве да си я ползваш. От железо са шарнирите, пръчките са от алумин. Тежичка ми се видя.
Добре, че не са я НАДцинковали стоманата.
monster18 - специалист
И аз се сдобих със комплекта ключове изглеждат добри но ще видим като ги тества също си взех и от мултимаслото ;)
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
Еми- честито и със здраве да си я ползваш. От железо са шарнирите, пръчките са от алумин. Тежичка ми се видя.Добре, че не са я НАДцинковали стоманата.
Благодаря, и на мен ми се стори тежичка :? ама си викам значи ще е здравичка щом е тежичка :lol: .Абе важно е да върши работа и да издържа на експлоатация :lol:
stan73 - майстор
Няма как да не ги похваля. Върнах отвертките безпроблемно, от магазина бяха много отзивчиви, доволен съм. :)
Ключовете ги гледах - пак са индийски, както предишните, вероятно също са хубави. Стълбата изглежда солидна, имам подобна, купена за двойно повече пари от Практикер преди много време, но или беше английска, или словенска... Много е практична, често я ползвам из къщи. Купих стойката за бормашина, гледах 2 - едната беше с по-малък луфт (но като цяло изработката не ми се струва солидна) ...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: