• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Не мога вече да ги чакам тия от Лидъла да пуснат шибаното зеге :stock1: навсякъде проверих и няма и няма :oO:
Mega - специалист
Зеге-то на Parkside не им е най-добрия продукт. Един приятел си го взе и му се разпадна в ръцете. Аз ходих да го гледам, но се отказах, видя ми се дървено направено.
ralev - специалист
Обади им се по телефона 080014141 или им пиши емайл като ти е толкова мерак за това зеге, ще ти го пратят до-най близкия за теб Лидл.
За 130-140лв си вземаш едно зеге Макита и си го ползваш с кеф много години.
marmoz - специалист
Аз незнам кои какво чака,ама да ви каже че докато си продават тортичките,пандишпанчетат и тн. коледни простотии нас с инструментите няма да ни огрее :-D
Междо другото които няма работна маса на БЪГ-ДЖЕТ :lol: са пуснали маса само за 25 кинта /прИмоция/ в Практикер ,МНОГО съм доволен че си я взех :cool: ,за цената си струва отвсякъде :)
http://www.praktiker-online.bg/product/ ... udget.html
nanobanano - специалист
В Peny-Асеновград днес имаше много инструменти.Три вида ръчни циркуляри на различни цени нещо от рода на 60 лв най-евтиния другите май бяха всеки с по 10 лв повече от предходния.Имаше някви шлайфове,бормашини и подобни.
profesionalist_wood - майстор
Ще звънна по някое време.
Става дума за това зеге.....

Прикачен файл

main.jpeg
main.jpeg (18.13 KиБ) Видяна 3408 пъти
bulhomes2 - майстор
marmoz написа:
...Междо другото които няма работна маса на БЪГ-ДЖЕТ :lol: са пуснали маса само за 25 кинта /прИмоция/ в Практикер ,...l
35 пише. Колко е последно?

Гледай как ме заинтригува сега. Ако е 25 - ще пратя баджанака да ми вземе една. Ако е 35 - не ми се дават (щото не ми е трябвала досега, а ей тъй - да си имам). Убеден съм, че ако беше казал, че е намалена от 100 на 50 лв - веднага да съм го изстрелял... Виж как се ловят шарани, като мен!
EDI - майстор
Масата е страхотна, върши много добра работа.Имам я същата, ама купена от КАУФЛАНД преди 2-3 години за 20-30 лева някъде беше.За всичко я ползвам, най-вече извън работилницата когато работя.
batkotony - специалист
Благодарение на marmoz и аз вече съм собственик на една такава маса.Още не съм я разопаковал и не мога да кажа каква е,но за сметка на това искам да разкажа за перипетиите,с които се сблъсках по време на пазаруването в Практикер благодарение на неквалифицирания им персонал.Отивам аз сабахлян в дружбенския магазин и започвам да търся къде са масите.Намирам ги,но на цена 34.99!А сега де!Брях,започвам да проклинам късмета си,че съм изпуснал промоцията и за по-сигурно отивам при един консултант и го питам това ли са масите,които са били в промоция за 25лв,той каза-да,но сега вече не са и така аз оставам с пръст в уста.Продължих да обикалям колкото да позяпам и нещо друго ако ми хване окото и не щеш ли хоп!-същите маси ,но с цена 24.99... :-D .А консултантчето каза,че не му е възможно да ми каже дали ще влизат в промоция пак ...Двете купчини маси отстояха една от друга на около двайсетина метра...Та така bulhomes2,има маси,не ги взимат много,ако искаш отивай,но внимавай от коя купчинка ще вземеш... :-D Щото предполагам навсякъде са ги подредили така-който не гледа да плаща...
marmoz - специалист
batkotony написа:
Отивам аз сабахлян в дружбенския магазин и започвам да търся къде са масите
Да бе казал че ще ги зимаш от дружбенския :-D ,точно срещу входа са ,аз моита от там я взех :-D ,ти ся ко се въртиш покраи масите зад боргиите,там покраи тях бая машинки са понаредили та маи затова си завъртял, А? :-D :-D :-D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: