kr1100 написа:Имам подозрения ,че е регистриран с ник " инжектопляктор"Не го познавам.![]()

kr1100 написа:Имам подозрения ,че е регистриран с ник " инжектопляктор"Не го познавам.![]()
thinkpad написа:Айде бе...kr1100 написа:Имам подозрения ,че е регистриран с ник " инжектопляктор"Не го познавам.![]()
инжектопляктор написа:Мерси за съвета, но нямам кабел. Искаше ми се проблемът да е решим по друг начин. За читав газ-аджия пътуването е 30км, а пък в делничен ден почивка принципно не се дава. Грешката на ГИ може да е и от мокротията, минах през няколко локви, да съм намокрил нещо..Другата седмица четвъртък ще ходя на диагностика на ГИ, но ми се искаше да го закрепя до тогава.
Отделно не съм очарован от електриката на VW. Преди това карах друга марка автомобил, а VW го взех, защото го хвалеха като идиотоустойчив и евтин за поддръжка. То повече работа има по електриката от старият ми автомобил(който е с няколко години по-стар от Vento-то). Може и на такъв да съм случил, не знам.
Аномалията с ГИ ми е много интересна. Заредих няколко пъти газ в Лукойл. Както си вървеше относително добре, така почна да дърпа и да губи мощност. Сега дърпането понамаля, но работи неравномерно и видимо с по-големи вибрации. Виждал съм на празен ход да играе стрелката на оборотите значително. Не знам какво може да стане толкова за няколкостотин километра и какво толкова да се разкалибрира. Нови свещи Champion от тия с 3-те електрода(земи) по каталог купувах. Маркуч смених и масленият сепаратор. Нещо газ-та да е кофти?
инжектопляктор написа:Бих закарал колата в сервиз. Тези "смешни" газови по думите на газаджии обаче ги слагат само в Техногаз където ми плеснаха, че работят от 8 до 5 без събота и неделя и имат свободен час чак след 3 седмици. Работят на човекочас и за всяка процедура се плаща за определено време по каталог, типично поведение на наядени бирници. Бях там, разговарях. Няма как да я закарам за обслужване скоро, иначе бих.
Ако някой може да сподели информация как се регулира това смешно газово DT Systems ще се радвам. Или поне филтри и мембрани как да си ги сменя сам. Бих дал и пари някой да ми ги смени, но определено не в Техногаз. С колата всеки ден се обикаля на работа, не мога да им я оставя за 3 седмици. Не ги знам за какви се имат, но колата не съм я взел за музеен експонат, а за каране. Текущият ми разход е 10 литра/100 км газ комбинирано - повече извънградско, отколкото градско. Искам да го сваля на под 10литра/100км по възможност. Колкото може по-малко без да се скопява вървежа на колата. Защото съм си взел такъв двигател за по-голяма динамика на пътя. Ако исках тромава кола, щях да си стоя със старата ми калинка. Честно казано откакто взех по-голяма кола, взех да настъпвам и малко повече на моменти, може би за това и разходът е толкова голям.
п.п Отново искам да ти благодаря. Съветът ти допринесе много за решаването на проблема ми към онзи момент. :smile
инжектопляктор написа:Според Гугъла дори самият Гугъл няма информация за тоя китаец. Баш поляк, ама с дръпнати очи. Дюзите имат като шестограм за нагласяне, разбутах ги с целият си акъл уж да върви по-равномерно. И наистина върви. С идеята да я карам за диагностика скоро. Имаха и зегерки, някой преди мене така беше завил едната навътре, че чак зегерката изскочила. С техниката не съм скаран, но принципно не се занимавам с автомобили. Кабел мога да купя, но софтуер за това ГИ нямам.
Благодаря за желанието, но съм нейде Бургас. Много съм далече от Пловдив. :smile Опита ми да отида за диагностика в Техногаз - гр.Бургас се провали. Викат ми - след 3 седмици може и да стане. :mhihi В момента с тоя разход плюс бензина, който зареждам, защото пали на бензин и докато сгрее около 1-2 километра върви на бензин го докарвам малко по-малко от старата ми калинка, която съм я карал само на бензин с разход около 6.7/100. Никаква икономия не е това. Очаквах с газово да намаля разхода за гориво(в лв) поне с 30-40%, ама уви. Няма да е днес. :icon_lol
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: