• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 34
Всички въпроси за вилата.
svetoslavoff - специалист
Жулка, вратата като че ли тежнее малко на този таван.
Абе важно е на вас да ви харесва.
bogomilZ - специалист
svetoslavoff написа:
Жулка, вратата като че ли тежнее малко на този таван.
Абе важно е на вас да ви харесва.
не е само вратата - намешени са различни стилове дизайн „метален корниз - маса ПДЧ - белите пейки - ПВЦ дограма
Някак странно изглежда отварянето на крилата на прозорците - бравите са към ъгъла - абе важното е на вас да ви харесва - със здраве го ползвайте
JuliS - специалист
Да, важното е на нас да ни харесва - прави сте.
Врата няма как - такива са блиндираните врати по 180лв :-D А и си я имахме отпреди разширението :-D
Металният корниз е в унисон с полюлея и дървените мебели. Масата от ПДЧ е временен вариант - докато отделим пари за нова и дървена. Все пак пейките и библиотеката ни струваха 700лв. Сега ще събираме пари за хубава маса :-D Да сме здрави ще ги изкараме - засега сме с ПДЧ за 89 лв. не се шегувам
http://www.yavor.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE% ... 0%BF/79533
ПВЦ дограмата.... ми няма как другата част от къщата да е с ПВЦ тази стая да е с дърво.. Отварят се по единственият възможен начин на 180 градуса отваряемост.
Ама всъщност защо се оправдавам!??? :-D
мисля че се получи добре. Харесва ни - НАПРАВИХМЕ ГО САМИ!!! :-D
така че моля да ме извините...ама този стил се казва Galin & Dju :-D :-D :-D :-D
stiv1961 - майстор
JuliS написа:
НАПРАВИХМЕ ГО САМИ!!! :-D Galin & Dju :-D :-D :-D :-D
Ей т,ва харесвам в ентусиастите :supz:
gogata1987 - специалист
JuliS написа:
мисля че се получи добре. Харесва ни - НАПРАВИХМЕ ГО САМИ!!!
За което заслужавате поздравления! =D> Някои неща, разбира се са въпрос на вкус, но къщата е прекрасна като цяло! :prayer:
zlatko64 - специалист
JuliS написа:
Харесва ни - НАПРАВИХМЕ ГО САМИ!!! :-D
така че моля да ме извините...ама този стил се казва Galin & Dju :-D :-D :-D :-D
Точно така Джули - супер е защото на вас ви харесва и се чувствата добре там. И така трябва да бъде. Стилът е еклектичен, а аз очаквам още снимки :)
JuliS - специалист
пак гадна снимка... сори... ама телефона ми таквиз му възможностите, а апарата все е в офиса.
Като се сетя да го взема - ще ги сменя - снимките де, не столовете :-D
но пък да ви ги покажа к`ви са червенки! :-D
Изображение
Изображение
marmoz - специалист
JuliS написа:
но пък да ви ги покажа к`ви са червенки!
Да позная :? дали жената или мъжът е надделял в избора на цвят :-D :-D :-D
Като знам как е в къщи и че предпочитам да си седя кротко и спокоино и да не ми се "пее" на главата :-D ,мисля че отговора е ясен :)

П.П. на мен ми харесва :) макар че не бих се спрял точно на червният цвят :-D
JuliS - специалист
marmoz написа:
..Като знам как е в къщи и че предпочитам да си седя кротко и спокоино и да не ми се "пее" на главата :-D ,мисля че отговора е ясен :)
така е ...СПОКОЙСТВИЕТО в домът е много важно нещо! :-D :-D
JuliS - специалист
Честита нова година!
Да е здрава, да е мирна , да е щастлива. Да дари на всички ни време и добри идеи за осъществяване!

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Ние засега сме зазимили... след Календария нещо искаме почивка :-D Това обаче не значи че сме спрели да плануваме! :-D Сега обсъждаме строежа и разположението на детската стая...или по точно бъдещата детска стая.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: