• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
За подобни пари има в пъти по-класна машина........с реални параметри, гаранция и сервиз.
agj - майстор
Има вече всякакви машини! Но хайде оставете всеки сам да си взема решение какво да си купува!
Само леко допълнение - за тези пари няма такава машина с ММА / TIG -безконтактно палене и оборудвана с кабели,ръкохватка и TIG бренер ! :razz:
Последна промяна от agj на съб авг 10, 2013 6:08 pm, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Абе да питам, като идиот... Освен превключвателя РЕДЗ/ВИГ и изводите, не знам точно как се казват, вътре има ли нещо друго? :?
idunno - специалист
Къде съм го видял, ами ето го същия боклук но с откровен надпис ЕСАБ, за да може разни неразбиращи да си мислят, че купуват нещо качествено-http://www.555.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0 ... m-200-pro/
Практика е(за някои), да се пробутват боклуци на българина, той така си уплътнява времето, като се опитва да си ги ремонтира сам,като дадат фира, просто е малко като подигравка с желанието на същия този българин да притежава маркова техника, за малко пари.
gogo7777 - майстор
за тези пари няма такава машина с ММА / TIG -безконтактно палене и оборудвана с кабели,ръкохватка и TIG бренер !
Къде видя HF у Вики-то.
Но хайде оставете всеки сам да си взема решение какво да си купува!
Ми не давай повече линкове към тия електрожени. Преебалника и нета са заляти от ефтината им реклама и предлагане. Тук поне у форума сигурно има 1000 мнения за тях и не е нужно да ги ъпваш непрекъснато. Пишат 200А, а са турили 120А-ва ръкохватка. Къси пластмасови кабели и щипка от биче. Шланга изобщо няма да го коментирам. Подобни апарати трябва да се предлагат за 150-200лв МАКСИМУМ (и тия са им много ама айде). От всичките ментаци точно тези са най-калпави (лично наблюдение), при мен един такъв изкара 10 минути. Като видя жълт електрожен и получавам сърбежи в главата :-D

Всеки сам си решава къде да си хвърли парите.......спор няма :-D
iivanov - майстор
Днес рано сутринта, ме извикаха да "погледна" един нов заваръчен инвертор. Не работел с 4 мм електроди.Ето точния модел на снимката /от нета е/Гордо стои надпис 200А  При теста се оказа, че горкия китаец с труд достига до 120А. Изводите оставям на Вас. Продължавайте да си мислите, че с трици ще ловите маймуни. НЯМА ЕВТИНО И ХУБАВО.И сега "щасливия" собственик се чуди - хем има инвертор, хем няма.  Ама паричките вече ги е дал...Честито на всички, решили да е..т дявола докато лети
Това е мнение на pansim точно за такова чудо.
Draganov - специалист
Нали форума е "Направи сам" - хващайте поялниците и си направете сами.Ето ви схема,с печатни платки и пълно описание.
http://cxem.net/house/1-188.php
agj - майстор
gogo7777 написа:
за тези пари няма такава машина с ММА / TIG -безконтактно палене и оборудвана с кабели,ръкохватка и TIG бренер !
Къде видя HF у Вики-то.
Не съм го видял ,работил съм с него и то доста! :lol:
А от това твое писание става ясно че ти дори не си и го виждал,а пък тръгваш да спориш!
Казах ти и преди -щом нещо не си го виждал и ни го знаеш не се обаждай!
Последна промяна от agj на нед авг 11, 2013 12:00 am, променено общо 1 път.
agj - майстор
iivanov написа:
Днес рано сутринта, ме извикаха да "погледна" един нов заваръчен инвертор. Не работел с 4 мм електроди.Ето точния модел на снимката /от нета е/Гордо стои надпис 200А  При теста се оказа, че горкия китаец с труд достига до 120А. Изводите оставям на Вас. Продължавайте да си мислите, че с трици ще ловите маймуни. НЯМА ЕВТИНО И ХУБАВО.И сега "щасливия" собственик се чуди - хем има инвертор, хем няма.  Ама паричките вече ги е дал...Честито на всички, решили да е..т дявола докато лети
Това е мнение на pansim точно за такова чудо.
А защо трябва да вярвате само на pansim!?Аз си мисля че подобно мнение може да бъде изказано с комерсиални цели!Освен това имаше и друго мнение на pansim ,той беше казал че тези машини не можели да работят с базични електроди !
Хей де сега да ми кажеш след като това чудо с труд достига до 120А как аз без никакъв проблем заварявах с 3,25 с базични и неръждаеми електроди !?
gogo7777 - майстор
Дай тогава ВЕРНИЯ линк. Аз ако не се обаждам, ти ще продължаваш да рекламираш тия машини и не само в тоя форум. Щом заваряваш с такива екзотики и ги хвалиш, означава само едно...... А дали съм ги тествал (Вики).......божеееееее.....при мен идват само за да се оплакват. У наше село има 3 такива (единия е червен) и трите не работят.
А защо трябва да вярвате само на pansim
А на тебе ли да вярват :?:
Човека им знае карантията на тези електрожени. Питай го него дали си струва инвестицията. А неговата машина е светлинни години пред тая на кумеца ти......и мноооого други качествени инвертори.
той беше казал че тези машини не можели да работят с базични електроди
И с колко вида базични електроди ще работиш при 58 волта на празен ход :?:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: