• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 165
Всичко за дърводелството
nikolson - майстор
Малко ми е неясно. Ти за комплект ли говориш, или само за тяло? Щото 460 лв (ако нещо не си догледал) е екстра оферта за комплект с две батерии.
Ивелин1 - специалист
nikolson написа:
Малко ми е неясно. Ти за комплект ли говориш, или само за тяло? Щото 460 лв (ако нещо не си догледал) е екстра оферта за комплект с две батерии.
Това за 425лв е комплект с батерия 2ah и зарядно устройство.
nikolson - майстор
Ми за 300 лева няма как да стане комплект ударен винтоверт. Даже "марков китаец" трудно ще намериш.
Ивелин1 - специалист
Значи вашето мнение е да взима dewalt. Сега намерих една реплика на dewalt. Репликата е модел 886.В комплекта има батерия 4ah и зарядно устройство. За 390лв струва ли си :?:

Прикачен файл

received_1649146148462744.jpeg

Прикачен файл

received_1649146131796079.jpeg
Ивелин1 - специалист
Аз мисля че е реплика, защото няма скоростите като на другия модел 887 ?
EDI - майстор
Това е 886, нищо общо с 887.
Ивелин1 - специалист
EDI написа:
Това е 886, нищо общо с 887.
EDI може ли по точно да ми обясниш? :?
PIP - майстор
Makita 146 е с ‘четков’ мотор и без скорости, ако държиш на тея екстри. Аз скоростите не ги ползвам, но разлика в работа на батериите се усеща между безчетковия и ‘четковия’. Като сравняваш цените гледай и батериите, че разликата е ‘дребния’ шрифт. Няма нужда да уточнява, че съм фен на макита за импакт, девалт са лидери в друго (за мен). :razz:
Ивелин1 - специалист
PIP написа:
Makita 146 е с ‘четков’ мотор и без скорости, ако държиш на тея екстри. Аз скоростите не ги ползвам, но разлика в работа на батериите се усеща между безчетковия и ‘четковия’. Като сравняваш цените гледай и батериите, че разликата е ‘дребния’ шрифт. Няма нужда да уточнява, че съм фен на макита за импакт, девалт са лидери в друго (за мен). :razz:
Добре кажете ми нещо към което да се ориентирам. За макитата може ли да кажеш твоето мнение за машината. Аз я намерих на цена от 339лв с една 18v 3ah батерия и зарядно . Струва ли си ? Как е в сравнение с dewalt ? :?:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: