• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Osiris - специалист
особено ако имението е в южна Франция и за половин съм съгласен :lol:
8180 - майстор
goldbyrk написа:
Омръзна ми от неграмотници! Доста чвсто допускана грешка е ...
"Който", е за мъжки род , единствено число! Равносилно , за женски да напишеш " което "..... безсмислено е! Съжелявам за остротата на поста си , но ми омръзна от неграмотност. Тук не става вече въпрос за пропуск на препинателни знаци , а за доста по фрапиращи грешки! Много ви моля , излагате се... това е една от масово допусканите такива. :shock:
Аз, иначе много го разбирам правописа, ама днес какво ми стана. :?
Pooh - майстор
jekasus написа:
Колко американски предавания за ремонти и дизайн съм гледал ,нито един път не съм видял фаянсаджиите да ползват мистерии ,бъркат в кофите с назъбени маламашки . Да си хвърля ли мистерията ?
Аз съм виждал и назъбени мистрии, но дали да се хвърлят маламашките си остава мистерия. :wink:
jekasus - майстор
Посипвам си главата с пепел :-D
ralev - специалист
BVB80 написа:
СДРАВЕЙТЕ.МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК СЕ КАЗВА НОЖА,,ФРЕЗЕРА,,НА БОРАПАРАТ И ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАДЕ ГИ ИМА.
:lol:
Илиян Илиев™ - майстор
Купен в Испания и втори собственик в България...

Още малко и родословното дърво на китайците дето са го произвели ще напише. :lol:
sasooooooooo - "специалист"
Въпросът е следния с две ръце стъпил на земята.
ArturDent - Почти Безобиден
Илиян Илиев™ написа:
Купен в Испания и втори собственик в България...
В обединена Европа няма нищо чудно.
Преди две години трябва да получавам пратка, чрез куриер от Солун. Беше малко преди Коледа.
Проследяването на пратката:
Солун - Милано - Цюрих - Атина - София - Русе. 10 дена общо.
Ако бях тръгнал пеша щях да я доставя по-бързо.
sepultura - специалист
vladi1987
помощник

Пуснато на: Вто Дек 14, 2010 11:32 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

За външна изолация съм се замислил отдавна но къщата е тип колперация и имам съседи които изобщо не ги ебе апак аз съм на среден етаж над мен има още един и след това имаме по една таванска стая.
А да питам, че изобщо не съм на ясно за тавана си го правил със стенеопор директно под керемидите без да слагаш между тях и стенеопара нещо така ли е или се бъркам и ако е така сигурно е глупав въпрпс но няма опастност това да се запали лятото от нагряването на керемидите.

:? :? :? :? :? :? Кво речи ?!?!? :shock:
BAlexandrov - специалист
Селяния е, да поканиш гости, те да се издокарат...и да ги караш да се събуват.
Селяния е според мен като отидеш на гости да не се събуеш .... отдачен...потдържа...някъква...трабите
Селяните май по-културни :wink:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: