Нека намерим най-тънките цени.
stefanjor - специалист
пет яну 12, 2024 11:32 amТрифон П.Трифонов написа:
За какво друго мога да го ползвам, освен като сменям гуми с джанти.
И аз съм така.
Тези марки за са хора, които си вадят парите с тези инструменти :cool:
vencil - специалист
пет яну 12, 2024 12:17 pmstefanjor написа:
И аз съм така.
Странна логика, парксайдите стават за всичко а Milwaukee само за гуми :? .
Да основно такива хора го използват ама не само те (да не са с два чифта...) :wink: . Ако уважаваш труда и парите си по-добре някой лев повече и да знаеш че имаш нещо, иначе за какво може да се използва ами за каквото парксайдите + още нещо :) . Аз лично за сега само гумите съм си сменял ама знам че рано или късно и за другото ще му дойде редът, по принцип не съм го използвал за друго защото за по-дребните неща използвам GDR 12V-105.
пет яну 12, 2024 1:14 pmvencil написа:
пет яну 12, 2024 12:17 pmstefanjor написа:
И аз съм така.
Странна логика, парксайдите стават за всичко а Milwaukee само за гуми :? .
Да основно такива хора го използват ама не само те (да не са с два чифта...) :wink: . Ако уважаваш труда и парите си по-добре някой лев повече и да знаеш че имаш нещо, иначе за какво може да се използва ами за каквото парксайдите + още нещо :) . Аз лично за сега само гумите съм си сменял ама знам че рано или късно и за другото ще му дойде редът, по принцип не съм го използвал за друго защото за по-дребните неща използвам GDR 12V-105.
"Губим се в превода".
Зададох простичък въпрос- за какво друго.?
След като сам го разширяваш, въпреки отговора на Стефан- защо Милото не може за друго?
А бакълам!......че да знам за ко съм си задоволил снобията с още една квалитетна машина.
Станаха два въпроса.

От зелените, харесвам само 636.
dpp - специалист
Квото и да си чешем езиците, навсякъде се изкупиха тотал..
Звънах днес, казаха , че навсякъде са свършили вднага.
Дано ги пуснат скоро пак.
Дамата на телефона, предположи, че заради интереса, ще има нова кампания скоро..
А дано.. :?
пишман_майстор - майстор
Ако идеята е да се купи спец само за смяна на капли по коли, ще се разочароват някои .
За прясно завити болчета/гайки по джанти - да, но мине ли време и то завити след гумаджия-надали .
Дамата, от телефона, е психолог и терапевт.
Едва ли десетина от сто ще натоварят лелеяната машина и ще ѝ "изкарат парите".
Останалите деветдесет, ще са прибрани в работилницата деветдесет (89.99).
Дори не иде реч за натоварване според класът на машинката.
dpp - специалист
пет яну 12, 2024 5:08 pmпишман_майстор написа:
Ако идеята е да се купи спец само за смяна на капли по коли, ще се разочароват някои .
За прясно завити болчета/гайки по джанти - да, но мине ли време и то завити след гумаджия-надали .
Колега, няма порблем ако ги отлашна на ръка, но ще ми спести доста въртене като цяло.
Затова смятам, че ще върши работа, а за 90лв....???
А за дозатягане , винаги ги порверявам с ключ накрая джантите. Че вече два пъти ми се се е случвало да ми се разхлопат едни алуминиеви, на старото Рено.. :?
kr1100 - майстор
пет яну 12, 2024 4:44 pmdpp написа:
.
Дамата на телефона, предположи, че заради интереса, ще има нова кампания скоро..
О да ще има- върнати преопаковани след като се уверят ,че за джанти не вършат работа.
И аз така на предната купих и още на паркинга дай да проверим - е хубаво щракане имаше , ама до там От 20 болта М14 - 1 не се опита да поразвие и обратно до касата за връщане.

И не е за 90 лв защото няма батерия , прибави 50 лв отгоре за нея.
При лашнати болтове въртенето не ми е пречка.
А на левите джанти ли имаше разхлабване?
zz_stefanov - майстор
Домашните гумаджии, тези гуми баланс не минават ли. Или като Чолев ще ми приказвате, че му поискали 70 за смяна (да но с баланса и смяна на джанти) и хоп, трябва да си купим гайковерт. Бил съм два комплекта джанти и винаги съм минавал през гумаджия. Винаги са имали нужда от баланс.
И не тръгвайте наникъде ако сте си затегнали гайките само с това гайковертче, добавете и ръчна сила.
ЗиЗи, момченцата се радваме на играчки, особено като не ги разбираме. Няма да предпазим никого, нито ще го убедим в противното.

Колелетата, дори да не въртиш сезонно гуми, на определено време си искат баланс, а то е според пътя, не според километрите.
Масата момченца са наоколо, ама не съвсем. Инак всички са шефиори, въпреки, че ония училища отдавна ги няма. Намаляват и ония момченца, дето "тия работи им идат отвътре". Повече са по модерните специалности.
С тия нови технологии, електроники и пр. екстри, масовият аутоводител стана неприятно изненадан експерт от непредвидени пътни условия. Отивам на гумаджийница, а там, пъпчив посерко на трето бръснене ми изнася лекция за гуми, без да съм му искал мнението.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: