пет яну 12, 2024 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: За какво друго мога да го ползвам, освен като сменям гуми с джанти.И аз съм така.
Тези марки за са хора, които си вадят парите с тези инструменти

пет яну 12, 2024 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: За какво друго мога да го ползвам, освен като сменям гуми с джанти.И аз съм така.
пет яну 12, 2024 12:17 pmstefanjor написа:Странна логика, парксайдите стават за всичко а Milwaukee само за гумипет яну 12, 2024 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: За какво друго мога да го ползвам, освен като сменям гуми с джанти.И аз съм така.
Тези марки за са хора, които си вадят парите с тези инструменти![]()
пет яну 12, 2024 1:14 pmvencil написа:"Губим се в превода".пет яну 12, 2024 12:17 pmstefanjor написа:Странна логика, парксайдите стават за всичко а Milwaukee само за гумипет яну 12, 2024 11:32 amТрифон П.Трифонов написа: За какво друго мога да го ползвам, освен като сменям гуми с джанти.И аз съм така.
Тези марки за са хора, които си вадят парите с тези инструменти![]()
.
Да основно такива хора го използват ама не само те (да не са с два чифта...). Ако уважаваш труда и парите си по-добре някой лев повече и да знаеш че имаш нещо, иначе за какво може да се използва ами за каквото парксайдите + още нещо
. Аз лично за сега само гумите съм си сменял ама знам че рано или късно и за другото ще му дойде редът, по принцип не съм го използвал за друго защото за по-дребните неща използвам GDR 12V-105.
пет яну 12, 2024 5:08 pmпишман_майстор написа: Ако идеята е да се купи спец само за смяна на капли по коли, ще се разочароват някои .Колега, няма порблем ако ги отлашна на ръка, но ще ми спести доста въртене като цяло.
За прясно завити болчета/гайки по джанти - да, но мине ли време и то завити след гумаджия-надали .
пет яну 12, 2024 4:44 pmdpp написа: .О да ще има- върнати преопаковани след като се уверят ,че за джанти не вършат работа.
Дамата на телефона, предположи, че заради интереса, ще има нова кампания скоро..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: